夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 loy211 於 08-12-28 22:34 發表
兩個人相處實在是一門高深的學問,用一生的時間去學習,
不知是否大部份的c6都是如此,看了又看,很有共鳴,只能說天下烏鴉一樣黑.

其實都一定都有好男人, 只不過唔多, 亦唔易搵到...

大宅

原文章由 Gavinpun 於 08-12-24 12:46 發表

我係同你調轉囉,我老婆反而唔想理我.

咁我相信唔係個個男人都衰亦都唔係個個女人都好! 其實係應該相方面遷就, 瞭解同包容等...

民房

原文章由 freestar 於 08-12-29 22:05 發表

咁我相信唔係個個男人都衰亦都唔係個個女人都好! 其實係應該相方面遷就, 瞭解同包容等...

好明白你嘅苦況,其實兩夫妻唔應該計較邊個付出多d,一定有一個要主動d, 有時佢無反應係會好無癮, 但大家都唔踏出第一步, 就唔會有進展囉, 佢係唔會改變自己, 只有你改變自己先可以有改善.....

男爵府

放鬆d....
我老公前任女友, 就係因為大家晌屋企一人一角,成日鬧交
所以佢依家會放部電腦晌廳...點都叫做見到1家..
另外, 佢都好鐘意打機...果時我都有少少唔開心, 佢打緊機,真係唔睬我架..
但前2日我自己打機...
真係成個鐘都無理過佢..頭都無郁過..
先知道...真係會投入晒唔理其他野架..

大家試下..諗下有d咩...
以為佢唔理你,但當係你自己做緊相同既野既時候,係唔係都係咁樣...

大宅

開講有話 : 一隻手掌打唔響

有無睇下自己其實係咪都係一樣?

唔好下下唔啱就話要離婚...大家要分開好易,但有無考慮小朋友呢? 做父母真係唔可以太自私,咁樣會影響小朋友一世架!

三思三思!

首頁

尾頁

跳至