興趣嗜好

跳至

首頁
12345...12

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章

到~~~~

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

信, 但未見過, 亦唔好比我見到

禁止訪問

男爵府

vgng33 發表於 17-2-27 12:18
細細個其實對02呢方面冇咩感覺,
生保地方我都可以一覺訓天光,
好熱衷睇呀飄片

我咁大個女試過一次接觸!
讀緊高中時
超級驚
唔係訓訓下比野壓咁簡單
係訓訓下覺得下身慢慢被壓住左
成個人郁唔到
跟住下身被震!好似做果味野咁振!振左一輪就鬆開我
我感覺到向我頭頂(窗)果邊離開

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

子爵府

留毛,想聽古怪野多過阿飄野btw,咩叫量球?

水晶宮

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

vgng33 發表於 17-2-27 12:18
細細個其實對02呢方面冇咩感覺,
生保地方我都可以一覺訓天光,
好熱衷睇呀飄片

複式洋房

我追開有個人寫既鬼故,佢分享左個出黎我覺得幾恐怖,
Copy你地睇,睇下你地有冇聽過

地產經紀帶客睇樓(非個人經歷)
Hea文王一向臨訓前都有個好無聊既習慣,
就係睇下Facebook有無人留言先訓!!!!!
睇睇下見到個網友話個朋友(呀A)去睇樓啦,

睇完樓都無咩野既,睇完返屋企就發左個夢,個夢入面呀A見到原業主叫佢買左層樓佢,其實呀A發完個夢都無咩特別感覺,只係覺得奇怪明明個經紀話個單位唔係兇宅,

明明又話原業主係外國住架!? 點解個感覺好似報夢甘既?
追問下先知個經紀呃佢,個單位原業主係燒炭走既,

仲有代放盤果個係親戚黎既......
呢個故事雖然唔太恐怖,但係又勾起我想起另一個故事>>>>>>

有朋友話未聽我講過,
好啦!!! 等我用文字簡述出黎啦!!

有次有個男經紀帶一對夫妻去睇樓啦,
因為對夫婦想住大d既地方,但資金又唔係太多,

所以個男經紀就安排左一間唐樓比佢地睇下岩唔岩心水,
上去前男經紀就只知果個單位放吉盤,其他資料佢都未得閒去詳細check,
心諗橫掂睇死對夫妻都要返屋企考慮下架啦,帶左上去睇先,有咩再講,
上到去男經紀就用公司比既門匙開門,一插條匙落去呢!!

就有個6-8歲小妹妹開門,個男經紀同對夫妻都打個突!! 
明明話睇吉盤架,點解會有人既,仲要一家5口係度食緊飯既???

男經紀呢d時候,梗係要扮醒啦,
就同個夫妻講''係呀!!佢地係短期租客,佢地今個月尾會搬架啦''
對夫妻聽完都OK d至少真係鐘意既月尾就可以交樓,
入到去同果家人講聲打攪晒就開始睇屋啦!!!

睇到甘上下,都無咩野,只係次次行近d房位就有d怪味,
甘男經紀又好、對夫妻都好無理由當住住客面前話人地屋企有味架ma,
睇左陣對夫妻都幾鍾意間屋,個老公扮下野都要問下個老婆鐘唔鐘意間屋架!!

老婆就好細聲係老公耳邊回左句'' d度好就好,不過好臭令到我好頭暈''
老公更係白痴甘以為自己好細聲又好q大聲甘講左一句''臭?咩臭呀?''

當一刻食食下飯既一家5口食食下飯都忍唔住望住對夫妻同男經紀,甘尷尬既情況梗係走啦!!!

果時睇樓由晚上6點睇都睇到7點幾,送走左對夫妻,
見都就放工就打返公司講岩岩睇完樓唔返公司啦!!

公司同事甘梗係8下佢做唔做得成個生意啦!!本身就同事聽既,傾傾下,點知佢上司就搶左個電話聽

上司: 咩話? 你上到去有人開門比你? 你係唔x係又無去帶客呃公司鐘呀 xx?

男經紀: 大佬昌!! 我做咩要呃你wor!! 我岩岩先走,我仲係樓下!!
上司: 係啦wor!! 開門比你!! 一家6口迎接你呀 xx!!

男經紀: 係呀!! 一對老夫婦同一對後生D既夫婦,呀!!個老婆仲好似大住個肚,仲有個小妹妹既!

上司: (無出聲成幾分鐘)
男經紀: 大佬昌?? 大佬昌??
上司: 得!! 甘你返屋企抖下!!

個單位我pass比第二個跟,聽日一返到公司直接搵我

男經紀: (勁多粗口係個心入面地) 哦!!第二朝返到公司,
大佬昌摺住左份報紙問個男經紀尋晚係唔係見到d一家6口!!

男經紀再灘返開份報紙
>>>>>>>狠心老婦為樓口角 媒氣毒殺一家6口

愛德華一世    發表於 17-2-28 17:58
幼稚    發表於 17-2-28 16:50

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

報到

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章

limeifung 發表於 17-2-27 15:45

大宅

limeifung 發表於 17-2-27 15:45

一家六口都見到哂甘猛

複式洋房

kin818kin 發表於 17-2-27 15:54
係咪都驚驚地?果條友佢話自己有陰陽眼,佢寫果d親身經驗有d都驚驚地

複式洋房

kooey 發表於 17-2-27 15:55
一家六口都見到哂甘猛
我之前都聽過有人講

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

到~~~~

首頁
12345...12

尾頁

跳至