自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

回覆 superbanana888 的帖子

極品

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

一返工見到條高高掛嘅老底, 好唔老黎喎....

侯爵府

珍珠宮

2024年龍年勳章

superbanana888 發表於 17-2-27 14:01
好在我公司只得女同事,但同場都有其他男sales的,但個個都好like佢當佢係女神甘
...
淨睇文字都覺嘔心

子爵府

superbanana888 發表於 17-2-27 13:44
其實我真係忍唔住好想講出黎
話說我做sales的,返工有制服著的係裙黎ge
有次我返晏,一開倉門諗住換衫點知 ...

咪玩啦,無啦啦濕濕地,佢瀨尿嚟咩,條裙長過膝頭我都著打底呀,佢仲要係短加無打,就算唔走光我都覺得坐底會污穢啦

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

PerryChak 發表於 17-2-27 14:35
咪玩啦,無啦啦濕濕地,佢瀨尿嚟咩,條裙長過膝頭我都著打底呀,佢仲要係短加無打,就 ...
可能係有分泌整濕左, 但佢掛出黎係咪冷氣位黎架? 如果係, 咪個個要索佢陣除?

子爵府

goo_littlebb 發表於 17-2-27 14:36
可能係有分泌整濕左, 但佢掛出黎係咪冷氣位黎架? 如果係, 咪個個要索佢陣除? ...

行過仲有運行嘅係我就爆硬佢,咁大個人要等乾先著,去711紙都頂住先啦

男爵府

hkblueman 發表於 17-2-27 14:15
個位幾多歲吖?

94年出世

男爵府

goo_littlebb 發表於 17-2-27 14:36
可能係有分泌整濕左, 但佢掛出黎係咪冷氣位黎架? 如果係, 咪個個要索佢陣除? ...

唔係冷氣位,但一開倉門就見到,仲要個倉門係cashier 後面,姐係如果有客比錢,甘岩我一開倉門就會見到

伯爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

咁唔衛生㗎
:-) :hammer: :verycold: :chair: :sm:

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

superbanana888 發表於 17-2-27 14:46
唔係冷氣位,但一開倉門就見到,仲要個倉門係cashier 後面,姐係如果有客比錢,甘岩我一開倉門就會見到
...
啋, 俾客見到仲唔扣哂印象分仲有間房都會彌漫住佢陣除諗起都想嘔

水晶宮

冇想過有人響工作地方可以核突成咁

男爵府

PerryChak 發表於 17-2-27 14:42
行過仲有運行嘅係我就爆硬佢,咁大個人要等乾先著,去711紙都頂住先啦
...

我有叫佢買條底底著住先,佢話唔想浪費錢買,我話我買比佢佢點都唔肯著返條底底

whywhite22    發表於 17-2-27 14:54

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

甄太太 發表於 17-2-27 14:02
下面入咗風會風濕架

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

twc729 發表於 17-2-27 14:08
E個post令我諗起之前有JM同事無著底底滑到四腳朝天事件

記得~E單好經典,,

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好嘔心

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

superbanana888 發表於 17-2-27 13:44
其實我真係忍唔住好想講出黎
話說我做sales的,返工有制服著的係裙黎ge
有次我返晏,一開倉門諗住換衫點知 ...

好唔衛生

首頁
12345...7

尾頁

跳至