自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果張牡話比人強姦, 我相信我唔會可憐佢囉!
我諗佢應該會幾開心tim... 咁有吸引力!

禁止訪問

子爵府

原文章由 awah112 於 08-12-26 16:40 發表

張牡?

同倪震攪攪震果個呀! 我唔識佢個'牡'字點寫...所以就打個廣東讀音囉~

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-27 00:29 發表
醜樣豬之母:

我唔激動, 就憑你咒我"下個到你"

我只係好驚呀...........我想報警

[quote]原文章由 醜樣豬 於 08-12-26 16:07 發表 http://forum.baby-kingdom.com/images/common/back.gif

WELL~ ...

你誤會咗 我係同EMILYYWN講咪再撩你 ,若果唔係又比你話八怪
下次睇清楚我quote邊個先

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-12-27 09:11 發表

你誤會咗 我係同EMILYYWN講咪再撩你 ,若果唔係又比你話八怪
下次睇清楚我quote邊個先

對錯號入座

子爵府

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-27 23:51 發表
做 mur 貼張自拍照出嚟? 學呀張卵呀? 兩"仔那"一個餅印, 骨格精奇呀!

講還講,請唔好講人哋BB~~~

王國長老

原文章由 bbbon 於 08-12-28 00:00 發表
哎呀, 睇錯咗添, 不過你自己話你撩人, 先撩者賤, 呢樣無睇錯你啦吓嘩

咁都要你講得過份,我先會提你嘅

禁止訪問

男爵府

希望你個仔個腦到大個仔時無坐住到....

原文章由 bbbon 於 08-12-26 00:31 發表
你未睇清楚前文後理呢, 就咪鬼係道人云亦云, 况且呢作為媽媽都要做好個榜樣, 如果唔係呢就會淪為一條應聲蟲嘅應聲蟲.

至於教仔呢方面, 我會教佢mur 嘢叫做critical thinking, 唔好人話强姦你又話強姦, 用下個腦唸嘢 ...

原文章由 bbbon 於 08-12-24 09:36 發表
受害人? 唔係嘩, 用下坐住緊個腦唸下先..........

出得嚟玩劈到不醒人事呢d咩人嚟呢?應該係好人好者.

事隔一個多月後才鼓起勇氣向關注性暴力的組織求助....佢可能唸去唔去潑唸咗廿年,今次第一次去, 不過最後作出咗 ...

禁止訪問

子爵府

原文章由 bbbon 於 08-12-28 01:37 發表
你save啦, 要你提

你有空就提你d friend, 唔好貼埋d自拍照, 以為好風趣啦!

夠有人以為自己把口好得, 好有道理好有point! 唉, 我只係響yahoo圖片search潑婦就見到呢張圖片! post上黎同大家分享一下!
唔欣賞唔緊要, 唔啱channel無謂再講!

男爵府

原文章由 高比 於 08-12-28 18:46 發表

夠有人以為自己把口好得, 好有道理好有point! 唉, 我只係響yahoo圖片search潑婦就見到呢張圖片! post上黎同大家分享一下!
唔欣賞唔緊要, 唔啱channel無謂再講! ...

哈哈哈
我覺得好搞笑AR
其實咁多位BKer唔洗咁勞氣
呢度往往就係咁
耐不耐就會有d人上黎撩起火頭 (可能佢現實生活中比人話得多, 抑壓太多)
相信其他會員眼睛係雪亮的
邊個唔著睇得到的
你地同佢嘈咁多咪益左佢
佢想搵日嘈之ma.......
一於當佢發up風la
我起街度見唔少d人自言自語ga
佢呢種人一唔夠人講就會搬埋人地屋企人出黎
算la大家
或者某人真係有d精神問題ga
大量d原諒佢la
村姑 亞Bee

禁止訪問

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-28 13:38 發表
二號先撩者賤,

你鍾意講個仔呀, 就講吓你個ar............不過我唔會好似你依個granding 嘅, 你知啦, 好多嘢自己受番架........你呢d笨人出口, 九流打手, 唉..............

...

唔好意思, 我英文水平唔係咁好!
請問呢個字點解?
我查過字典都搵唔到~

Results
granding
was not found in the Cambridge Advanced Learner's Dictionary

請指教 \"\"\"\"\"\"

首頁

尾頁

跳至