自由講場

跳至

首頁
12345...13

尾頁

水晶宮

係facebook見到栢芝,有感而發,一個女人帶住兩個細條路唔易行,希望對仔大個左要孝順媽媽!加油!

Jolin_Yuen    發表於 17-3-8 16:00
emilylau888888    發表於 17-3-7 23:16
FiFiMa    發表於 17-3-7 17:11
車仔人    發表於 17-3-7 15:08

珍珠宮

加油!佢真係好媽咪。

伯爵府

佢真係好靚, 最尾果張相直頭靚到一個點, 睇過一編報導講佢兩個仔好錫佢, 我相信佢一定都好錫兩個仔, 一個女人帶兩個仔真係唔易, 仲要係藝人成日比佢評頭品足, 好大壓力, 希望佢兩個仔大咗都咁鍚呢位靚女媽媽

水晶宮

Ocean11 發表於 17-3-7 14:30
佢真係好靚, 最尾果張相直頭靚到一個點, 睇過一編報導講佢兩個仔好錫佢, 我相信佢一定都好錫兩個仔, 一個女 ...

細仔好得意

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

細仔跌膊好SEXY~

FiFiMa    發表於 17-3-7 17:12

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

好多做阿爸既都無責任心,
真係要表揚好多好媽媽盡力湊大仔女

公爵府

回覆樓主:

可能佢唔係做得最好,但佢有盡力…
d人話佢小朋友返學點點點~佢自己本身家庭都好復雜,佢又無例子睇,仲要係單親先…再睇埋佢屋企人……一個二個都…………d細佬又……
佢後生個陣講過最想有自己家庭,所以佢唔係人地眼中所謂咁兒戲…

大宅

回覆樓主:

做單親媽媽,佢真是好叻,好彩佢重好後生,有精力照顧兩個仔!希望佢找到自己的幸福!

珍珠宮

開心吸收勳章

我都覺得佢好有母性,雖然唔太LIKE佢,不過呢方面我好欣賞佢

meow_day    發表於 17-3-8 13:47
luvkaka    發表於 17-3-7 15:31

琥珀宮

Fion710 發表於 17-3-7 14:26
係facebook見到栢芝,有感而發,一個女人帶住兩個細條路唔易行,希望對仔大個左要孝順媽媽!加油!: ...

檸檬為左過去嘅野而離棄柏芝,根本唔算真愛,反而早輪陳文媛結婚嗰個就算係

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

大仔似足老豆,加油栢芝

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

畀面勳章

我幾欣賞柏芝又錫兩個仔,,反而檸檬就

珍珠宮

但係佢地好似四違玩,無時停,癲倒日夜,唔返學喎?

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

一個好媽媽,仲要係好靚嘅媽媽。
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

一直都好鍾意栢芝,感覺佢係一個好真既人黎,反而佢前夫就真係麻麻地。

珍珠宮

畀面勳章

男爵府

回覆樓主:

佢又真係差不多90%嘅報導都係同小朋友一齊,好似真係全情投入湊仔咁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Fion710 發表於 17-3-7 14:26
係facebook見到栢芝,有感而發,一個女人帶住兩個細條路唔易行,希望對仔大個左要孝順媽媽!加油!: ...

一向都覺得佢係好媽媽,加油! 祝福佢地

首頁
12345...13

尾頁

跳至