自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

點解sunny同sylvia咁突然又會o係埋一齊o架? 之前唔係話sunny係基鍾意calvin o架咩? 到底佢係咪因為鍾意sylvia但見初時佢同calvin一齊,所以扮係基呃sylvia呀?

搞搞下d關係越來越複雜喎!!!

男爵府

畀面勳章

因為calvin 公司就黎破產+周身債, catherine (郭少云)同sylvia講如果佢肯同calvin分手兼搵個男人結婚, 就會幫呀calvin補住間公司, 於是sylvia 同 sunny 夾埋,話兩個人已經響埋一齊仲會排期結婚, 通知埋catherine, 叫佢返黎幫calvin 公司

子爵府

sylvia要calvin對佢忘情,因為博勝唔掂要catherine注資間公司先可以留得住. sylvia唯有搵sunny 激calvin,等佢可以同catherine一齊.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

別墅

明白,明白!!

頭先睇到最尾先知道,家下完全明白了,thanks!!

大宅

沉晚冇睇,有冇mami有計呀!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

一路都好鍾意睇大妹&高長勝呢條線, 最有真實感嘅兩個角色. 邵美琪&林保怡演得好好, 出年視帝我會投比高長勝.
今晚呢集好好睇, 高長勝送頸鏈時大妹連望佢都唔敢….. 最後二人各自傷心, 幾touching.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

係呀....今晚真係好好睇, 比睇 2 妹, 3 妹順
眼好多

原文章由 popocat 於 08-12-26 23:37 發表
一路都好鍾意睇大妹&高長勝呢條線, 最有真實感嘅兩個角色. 邵美琪&林保怡演得好好, 出年視帝我會投比高長勝.
今晚呢集好好睇, 高長勝送頸鏈時大妹連望佢都唔敢….. 最後二人各自傷心, 幾touching. ...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 popocat 於 08-12-26 23:37 發表
今晚呢集好好睇, 高長勝送頸鏈時大妹連望佢都唔敢….. 最後二人各自傷心, 幾touching. ...

唔知最後係咪真係有緣無份!!!!!!!!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

但見之前D 雜誌講...佢兩個應該大團圓架喎...希望啦... 我都覺得頭先好感人......
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

2023年兔年勳章

真係好touching 呀....佢兩個真係做得好好.....睇到我眼濕濕....

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章

之前睇 TVB 周刊 , 3 PAIRS 中
係呢 PAIR 最後係係埋一起架 !

2 妹要分開 , 3 妹好似為左 $$
係甘耍手段去插手佢 HB 當手意
係奸架 !

C 其姐最後好似老人痴呆 , 而
陳秀珠會交哂 D 生意比 BOSCO

原文章由 claudia 於 08-12-27 00:16 發表
三條愛情線中得大妹呢條最有血有肉.
林保怡做得超好

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

有啲鏡頭拍得Maggie好靚! 男主角中林保怡做得最好,賤格得嚟又好深情!
我要記得幸福......

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

哇,原來個結局係咁慘架

禁止發言

珍珠宮

原文章由 mrsright 於 08-12-27 11:30 發表
我睇人地講.

話蔡少芬遲少少直頭要想接管埋佢老公既全部生意, 同佢老公鬥. 而真正老奸巨係岳華. 佢報局害宋世萬.

二妹會同老公離婚, 仲會變壞 (呢個好難想像)

大妹就可以HAPPY ENDING ...

康媽仲會病左....
大妹happy ending, sunny同catherine變左犧牲品

水晶宮

我反而覺得大妹同Sunny 極襯
最衰sunny 係鍾意高長勝
天意弄人

成套戲大妹條線最好睇

首頁

尾頁

跳至