嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

每次帶阿仔出街, 都會帶備一樽熱水開奶用; 但係, 無論我早一晚用乜野方法除左個壺入面果 d up 味之後, 到我將 d 滾水裝入熱水壺之後, 一陣間入面 d 水好自然地都有陣 up 味, 所以想問吓, 係咪種種熱水壼都係咁???

男爵府

我未試過wor
我有兩個tiger一個象印一個bupxxxxx都冇事wor..
通常我買返黎用cleaner洗完會掉一"咋"米加熱水焗一晚架,一來可試水同check生绣,二來可以去咗d機油(唔記得係買邊個個sales教既)

大宅

你用邊隻呀? 我用緊TIGER 牌, 無事咼, 仲好耐都好熱添 ~

大宅

我用緊B字頭果隻都無事喎

複式洋房

我見永安有 peter rabbit 但係好貴, 或者, 我再買一個 b 字頭 或者 tiger 牌子試吓先, 唔該晒你地呀!!!! Thanks.

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我用tiger都無,
媽媽用水牛又無~

無唔係係平時無整乾佢??

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你次次出完街後, 有沒有打開佢風乾下佢呀

到下次出街才洗下, 再用滾水浪下, 才入滾水會好些

我仔有2個, 1個係象印, 1個係雜貨店雜嘜貨, 2個都無味

複式洋房

噢, 我每次用完之後洗洗佢就合埋個蓋收埋佢, 無風乾, 又無抺乾, 會唔會因為咁所以有 up 味呢?

我早兩日先買左個新嘅壼, 都係洗洗完就收埋, 睇嚟, 我會拎返佢出嚟再洗, 然後抺乾佢先合返埋個蓋...

唔該晒咁多位媽咪嘅意見和提醒.

首頁

尾頁

跳至