自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔好意思,想問個可能好白痴既問題:
到底bk精選個度,點樣可以睇番留言??

我搵左好耐都搵唔到⋯

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

您click個d係bkmilk文章,唔係會員forum出嘅post
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

召藥師 發表於 17-3-16 13:00
您click個d係bkmilk文章,唔係會員forum出嘅post

哦~即係要download多個bk milk app?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Shadowbk 發表於 17-3-16 13:16
哦~即係要download多個bk milk app?
唔駛download 額外app架,bk app首頁個度下面好似post嘅其實係bkmilk文章,類似平時facebook見到朋友share怪獸家長個類文章,入面有本地/外國親子消息,又有blogger文章等,睇完可以下面留comment,亦可以share去fb之類。

大宅

召藥師 發表於 17-3-16 13:20
唔駛download 額外app架,bk app首頁個度下面好似post嘅其實係bkmilk文章,類似平時facebook見到朋友share ...

但點解我睇唔到人地既留言既?

超級版主

Shadowbk 發表於 17-3-16 13:23
但點解我睇唔到人地既留言既?
因為......真係冇人留言,個d只係文章,唔係討論區主題,d人睇完就算,又或者睇完share去fb,bkmilk 唔同forum咁,唔會回完就推番上黎。

首頁

尾頁

跳至