親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Legoland 4月開,有冇人諗住暑假去?好似未見有機票酒店package 或者針對legoland 嘅promotion 嘅?定係我去埋東京所以安排麻煩d?

禁止訪問

大宅

LoPin 發表於 17-3-17 20:29
一張入場券三、四百蚊, 連埋機票、酒店, 一個 Bundle Promote 比你又如何 ? 最多咪平百零蚊.

你等這些所謂 ...

只是想share下情報啫,唔駛好似鬧人咁口吻化?

主要想睇下有無其他人都有類似plan,有嘅咪share 下搭咩airline,詳hotel 咁。不過都多謝你回覆。

禁止訪問

子爵府

joypoint 發表於 17-3-17 17:53
Legoland 4月開,有冇人諗住暑假去?好似未見有機票酒店package 或者針對legoland 嘅promotion 嘅?定係我去 ...

復活節10天阪神+名古屋 legoland等。大阪來回7日+3日名古屋自駕。住宿和機票分開訂。

大宅

LoPin 發表於 17-3-19 15:34
如果有旅行社職員, 諗到 / 建議 東京機票酒店 + 名古屋 Legoland 一個 Package 來賣

講野唔需要咁絕嘅,睇你之前d post講野語氣都係咁,算啦⋯

不過,我真係搵到東京入名古屋走package, 你唔做一樣有人做,有供有求好正常,0個d先係有服務嘅agent.

大宅

Gloriasogashiwa 發表於 17-3-19 15:42
復活節10天阪神+名古屋 legoland等。大阪來回7日+3日名古屋自駕。住宿和機票分開訂。
...

Thanks for your information. 我都有諗名古屋跟關西,但上年剛去完大阪,今次想去東京玩下。其實見縱X遊有名古屋legoland package, 但只是限定日期出發,所以搵下先。

子爵府

joypoint 發表於 17-3-19 15:51
Thanks for your information. 我都有諗名古屋跟關西,但上年剛去完大阪,今次想去東京玩下。其實見縱X遊 ...

我都唸去縱横遊買 legoland 門券。

禁止訪問

大宅

joypoint 發表於 17-3-17 17:53
Legoland 4月開,有冇人諗住暑假去?好似未見有機票酒店package 或者針對legoland 嘅promotion 嘅?定係我去 ...
我都係七月名古屋入東京走,分開訂機票。名古屋自駕遊加legoland,再去東京!全部訂好哂,只欠legoland未買。如果你諗住去要睇啦!

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 15:51
Thanks for your information. 我都有諗名古屋跟關西,但上年剛去完大阪,今次想去東京玩下。其實見縱X遊 ...

我買咗名古屋入大阪走,$3200@ 。
酒店另自己book, 名古屋住五星mariottt都係4000 3 晚,大阪住Nambo hotel $3500 3 晚,兩間都係豪華雙床房。
Legoland 經縱橫遊有promote 比自己買平少少
(我8 月第一星期去)
所以我覺得平架喇!

大宅

bb127 發表於 17-3-19 17:28
酒店另自己book, 名古屋住五星mariottt都係4000 3 晚,大阪住Nambo hote ...

又真係幾平,你坐邊間airline?
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔prefer 太早或太夜機,因此選擇不太多。
另外你酒店邊個網book? 我check 過我初步選擇,Expedia 好似最平。

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 17:38
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔p ...

Booking.com 比Expedia 平,而家唔知因為我早一倉月book
機係ana

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 17:38
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔p ...

我係上午機去,晚機8點返

男爵府

酒店另自己book, 名古屋住五星mariottt都係4000 3 晚,大阪住Nambo hote ...

請問你邊間航空公司?
我都想名古屋入,大阪走,但睇極都要5xxx好貴呀!

大宅

HelloKitty 發表於 17-3-19 18:31
請問你邊間航空公司?
我都想名古屋入,大阪走,但睇極都要5xxx好貴呀!
...

我係未加價前book, 而家應該貴咗了

大宅

請問您可以分享一下邊到買機票呢?好抵呀!

男爵府

bb127 發表於 17-3-19 19:03
我係未加價前book, 而家應該貴咗了

係呀,Ana 仲貴過CX

大宅

HelloKitty 發表於 17-3-19 19:15
係呀,Ana 仲貴過CX

通常我預早半年book,最少都四個月前book 先有平機票,而家近節日已經加咗價,legoland 開後更加少平機票,我已經plan 到聖誕節喇,酒店機票一定會平好多,慳返d 錢當洗費都好,我一家四口.買貴機票好肉赤啊

男爵府

bb127 發表於 17-3-19 19:35
通常我預早半年book,最少都四個月前book 先有平機票,而家近節日已經加咗價,legoland 開後更加少平機票, ...

因為本來plan 去台灣,臨時先決定去名古屋+大阪,所以咪甘囉!
我都係一家四口,買票係4大;酒店要2間房,所以我多數半年至一年前就plan定架喇!

首頁

尾頁

跳至