自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好行下呀

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 burgerqueen168 於 08-12-28 21:33 發表
好行下呀

無睇mouth: 點唔妥呀?

子爵府

保怡都係啦!係咁針對佢個$50000獎金,叫佢"娟"$,仲串佢"娟"$2!

男爵府

都唔係丫, 只係大家見解唔同, 思琦妹可能好慳, 蔡生唔認同o者, 保怡只係比忠告思琦, 我又唔覺得有咩問題wo.

大宅

係喇,我都覺呀,係咁話人咁奇怪既。其實節儉係一種美德,我覺得慳家幾好吖,冇話孤唔孤寒。

[ 本文章最後由 橙花 於 08-12-28 22:53 編輯 ]
◇◆◆◇

大宅

原文章由 橙花 於 08-12-28 22:50 發表
係喇,我都覺呀,係咁話人咁奇怪既。其實節儉係一種美德,我覺得慳家幾好吖,冇話孤唔孤寒。

發生乜野事?講o黎聽o下

大宅

係囉 佢地好似好唔鍾意佢咁
係咁串佢

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 橙花 於 08-12-28 22:50 發表

係啦, 雖然我唔係CK Fans, 但覺得節儉係自己嘅事, 佢地做呢行, 唔要人包嘅, 梗係要節儉d啦! 證明佢都係潔身自愛喎, 我支持佢呢種心態入呢行!!!!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

秦沛已幫拖,孤寒係節儉,處處維護思崎!

佢地開場已玩思崎已叫佢思崎姐!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

子爵府

叫人地上節目又係度玩人地, 梗係啦ck唔係發姣果d女仔, 蔡生又點會like喎

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 kc_01k 於 08-12-28 23:36 發表

係啦, 雖然我唔係CK Fans, 但覺得節儉係自己嘅事, 佢地做呢行, 唔要人包嘅, 梗係要節儉d啦! 證明佢都係潔身自愛喎, 我支持佢呢種心態入呢行!!!! ...

咁佢又真係好節儉,早日佢同佢阿媽嚟我老公間公司
買野,見佢全身著黑,內邊著件T恤,件T舊到黃晒都照
著,真係慳妹一名,個人就好細路好nice

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Pooh529 於 08-12-29 00:06 發表
叫人地上節目又係度玩人地, 梗係啦ck唔係發姣果d女仔, 蔡生又點會like喎

咁就係啦,呢個老淫蟲見人地又唔趺波又有男朋友,冇著數當然講野插住哂啦,咁人地有運抽到獎有權處理自己d錢者,人地有冇捐,捐幾多都唔到外人去加意見者.

有講亞靚夠孤寒啦,抽到幾百盒月餅都唔拎出來捐比人,咁亞靚有咁多親戚可以派得哂咁唔捐夠比人鬧啦,咁人地有運得到呢d野,係唔係要聽所有人擺佈呢?

淫蟲同保宜你地係呢個圈幾耐,佢係呢個圈幾耐呀,你地搵錢多過人,妹妹仔儲錢結婚,退出咁對小小錢都會好緊張架啦,學得你兩個搵埋大把周圍去嘆咩,兩個加埋過百的男人係咁針住一個細路女,人地未講完就即刻窒住唔比人講哂,幾冇品.
<br><br>

珍珠宮

原文章由 Pooh529 於 08-12-29 00:06 發表

我都覺ck妹好純品...

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 acbeans 於 08-12-29 00:12 發表

咁佢又真係好節儉,早日佢同佢阿媽嚟我老公間公司
買野,見佢全身著黑,內邊著件T恤,件T舊到黃晒都照
著,真係慳妹一名,個人就好細路好nice

我都覺得呢D好女仔真係娛樂圈已經絕種.....

子爵府

有冇得睇番? 謝謝!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我唸都係因為三個男人易搵話題, 如果佢地唔咁講CK 妹, CK 妹就無咩好真係無咩嘢好講, 是旦搵 D 嘢黎講吓.... 有 D taking point 咁啦....

水晶宮

我曾經看過篇文章,訪問TVB既茶水間阿姐,個D阿姐話好多藝 人(紅個D)都好擺款,幕前幕後兩個人,是得楊思琦同鍾嘉欣兩個好有禮貌,佢地未紅之前同紅著之後都是一樣有禮貌,所以我覺得佢地都幾純品,真是好少有,節儉是一種美德,唔應該攞來話人地.

伯爵府

回覆 #1 whywhite22 的文章

唔知係o米飲大咗 , 保怡連秦沛都寸, 話演技唔係做得耐就一定好 , 句句都寸嘉賓 , 而思琦妹節儉有甚麼問題,唔通好似(脆脆)就好 ,

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 991129 於 08-12-29 08:58 發表

我都覺得呢D好女仔真係娛樂圈已經絕種.....

我都覺得係,睇佢對佢男朋友不離不棄就知啦,我都幾欣賞佢唔好名牌既性格,好可愛

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至