美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你試下問可否换哂產品la

禁止訪問

大宅

Gisele 發表於 17-3-27 20:51
二萬多D做20次!只得張credit card slip 沒任何文件話你做D咩facial...越唸越氣
做咩treatment先????

子爵府

回覆樓主:

我喺IM 有類似經驗
買左萬幾蚊扣格仔果種
話可以做每次6百幾嘅facial 20次左右
點知成日book 唔到
做又做到好差
按面得幾下仲要好似R 痕咁
即時要求refund
點知我個plan 原來係2百幾蚊一次果種
另外個BA 話送果套home care 原來係我俾錢買
所以你無單可能係佢地自己砌出黎嘅價錢

公爵府

開心吸收勳章

而家轉咗代理Xasis後,唔敢試!

水晶宮

candycakee 發表於 17-3-29 21:31
我喺IM 有類似經驗
買左萬幾蚊扣格仔果種
話可以做每次6百幾嘅facial 20次左右

我好耐之前喺IM做過facial, 不過唔係扣格仔係買course, 初初都ok, 環境美容師手勢都好,但後來狂轉美容師d質素好差,做倒模滴到周圍都係,做果酸又乸眼,massage 似R痕,又sell到暈,我仲有幾次未做都冇去了。冇去幾年,時不時仲收到IM電話sell我番去做facial, 一聽到腥香港人口音已唔想去。

侯爵府

間間都係咁, SALE你試做就比最好的野你, 到你買左PLAN就用最CHEAP的人比你, 記得初上去, 問你飲咩 ,又有湯倒比你飲, 好客气, 下次去連水都無問你飲唔飲, 見到水機我自己針, 明明話要泰國按摩師, 轉頭來左個四川LOR, 仲狂SALE我做咩鬼西藏減肥, 煩死, 睇我忍到佢幾時, 想訓下都唔得

別墅

其實EL既產品係好用,不過去買次次都俾人sell,sell EL產品都算,有時又sell facial,仲試過sell 另一個品牌既產品……

我而家多數搭人喺美國買,或者上網買,價錢平D,又多赠品(試用裝),起碼唔駛俾人hard sell。

佢地成日話買滿幾錢有free facial,好彩冇去。

男爵府

文迪羊 發表於 17-3-30 00:02
間間都係咁, SALE你試做就比最好的野你, 到你買左PLAN就用最CHEAP的人比你, 記得初上去, 問你飲咩 ,又有湯 ...

sorry,我睇到泰國變四川笑左出黎

大宅

回覆 appleching626 的帖子

請問有咩產品推介? thanks!

大宅

Melodyangel 發表於 17-3-28 19:22
你又會俾錢嘅。。

我自已都唔相信...我覺得係佢嘅口臭轟炸做成! 臭到我頭暈眼花呀
Xxxxxxxxcc

大宅

其實個Facial不太差,只是唔值咁貴! 同大部份facial都係一樣有按摩、針清修眉、倒帽、精華素咁,係多左10分鐘左右做機叫V-lift,我覺得合理價應該5百左右。
Xxxxxxxxcc

大宅

visimo 發表於 17-3-28 14:27
有冇冷靜期呀?

其實冷靜期係咩尼? 係法例保障權利、定係合約寫先有? 我咩單都無呀
Xxxxxxxxcc

子爵府

Gisele 發表於 17-3-31 15:53
我自已都唔相信...我覺得係佢嘅口臭轟炸做成! 臭到我頭暈眼花呀

可能根本就係佢地絕招

水晶宮

Gisele 發表於 17-3-31 16:00
其實個Facial不太差,只是唔值咁貴! 同大部份facial都係一樣有按摩、針清修眉、倒帽、精華素咁,係多左10 ...

其實佢係ok, 只係貴,以後上去唔帶任何card, 做完即閃

別墅

sosolittle 發表於 17-3-31 13:07
回覆 appleching626 的帖子

請問有咩產品推介? thanks!

我用開sea mud soap, skin supplement 同 firmarine night cream

大宅

大家說得對! 開package做,真的比試做差幾皮
Xxxxxxxxcc

男爵府

appleching626 發表於 17-3-30 08:14
其實EL既產品係好用,不過去買次次都俾人sell,sell EL產品都算,有時又sell facial,仲試過sell 另一個品 ...

我今日去完tst睇gift set都sell我買facial! 講到做facial好過用佢既護膚品、我就覺得有d奇怪!最後夠定力、走人!

想問可pm網址睇下佢d product嘛?thanks

男爵府

最近佢website出左聖誕set,不過有套一定要上網登記左先可以買到.原本想買,點知登記緊果時會彈句類似 “恭喜你,你中左免費價值$1xxx facial” 拎貨地點即刻變左一定要上去佢facial center.我見咁樣,即刻慳返唔買.咁似警訊

首頁

尾頁

跳至