興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

[PS3] Demon's souls...TRAILER...looks good~:lol
>><<

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 09-1-5 09:53 發表
麼零...
A兄,
之前你介紹過呢齣戲...hehe...有得喎...
一於去馬先...

咩ed la. But as you said, extremely slow. In fact, the other one, The Curious Case of Benjamin Button, is also 有得喎... But again, extremely slow.

Oh yes, AIX = Unix running on IBM. U know, something "X".

And at last, finished GTA4 lu. Will move on to another flight sim (PC platform) call DCS: Black Shark
[

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 09-1-5 15:02 發表
咩ed la. But as you said, extremely slow. In fact, the other one, The Curious Case of Benjamin Button, is also 有得喎... But again, extremely slow.7L6K3fkwr-Y

Oh yes, AIX = Unix running on IBM. U know, something "X".

And at last, finished GTA4 lu. Will move on to another flight sim (PC platform) call DCS: Black Shark

A兄,
噢~係咩?你已經"咩"ed添喇...禾見超慢種,暫時pause晒佢...
係呢?你話另外果齣都可以"咩",可否提供link?(禾懶得摷...)

>>Oh yes, AIX = Unix running on IBM. U know, something "X".
Sor~...都係唔明...無玩乜力士物力士...蒜啦...

GTA4你都打爆埋喇!恭喜晒!
well, 你又有新野玩...good丫

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 09-1-5 16:33 發表

係呢?你話另外果齣都可以"咩",可否提供link?(禾懶得摷...)

Website access denied at office. Give you link after work. BTW, it ain't have any subtitiles or whatsoever.

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 09-1-5 17:03 發表
Website access denied at office. Give you link after work. BTW, it ain't have any subtitiles or whatsoever.

典都要 釘橋 你一聲先啦...

男爵府

嘩, 呢幾日病到九彩, 感冒兼肚疴, 都唔知係咪感冒菌入腸, 食左幾日藥, 今日先好番dd...

呢隻seven pounds好似ok喎, 我都幾鐘意睇Will Smith, 佢拍咩類型都咁掂, 搞笑, 動作, 溫情飯飯都得, 唔知幾時出dvd...

大宅

原帖由 嘿嘿 於 09-1-6 01:36 發表
嘩, 呢幾日病到九彩, 感冒兼肚疴, 都唔知係咪感冒菌入腸, 食左幾日藥, 今日先好番dd...

呢隻seven pounds好似ok喎, 我都幾鐘意睇Will Smith, 佢拍咩類型都咁掂, 搞笑, 動作, 溫情飯飯都得, 唔知幾時出dvd... ...

take care......my wife also ick...
seem many people sick

大宅

A兄,
"GTA4你都打爆埋喇!恭喜晒!"

.................................

侯爵府

畀面勳章

麼零...
原帖由 嘿嘿 於 09-1-6 01:36 發表

呢隻seven pounds好似ok喎, 我都幾鐘意睇Will Smith, 佢拍咩類型都咁掂, 搞笑, 動作, 溫情飯飯都得, 唔知幾時出dvd...

噢~原來你病倒...之前禾又係(仲係放假先黎病)
都係感冒+咳,睇幾次E生先掂...
{你無晒事就好啦, take care!}
呢輪d箘好勁,各位小心啦...:loveliness:

呢隻"咩"得既已經係dvd黎(估應該係大6版)...
禾都likey睇will smith,佢都蒜瓣瓣掂...:lol
{佢poster果幅就係單撈link喇...有>>...<<丫嘛}

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 09-1-6 00:09 發表

典都要 釘橋 你一聲先啦...

Check check PM la. We all will have suprise. If you know what I mean.

Anyhow, just check it la.

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Aardvark 於 09-1-6 15:07 發表
Check check PM la. We all will have suprise. If you know what I mean.
Anyhow, just check it la.

A兄,
尋晚己CHKed & reply左啦...:lol
u chk chk PM啦...bk又改左PM玩法...

男爵府

原帖由 898998 於 09-1-6 09:48 發表

take care......my wife also ick...
seem many people sick

多謝關心, 今日好番好多喇!
你老婆冇乜事嘛?

C.C.D

係呀, 而家d菌真係好勁, 原來呢排好多人都好似我咁, 感冒+肚疴...d菌真係惡...我又係放假先黎病, 最慘放完假都未病好, o個日一路開工一路搞肚, 俾佢折磨左成日, 慘慘...

我係指賣/租o個d dvd, 電影係我唯一支持正版的東東...

係啦, bk又轉pm玩法, 頭先仲check唔倒添, 又冇哂d表情icon...真係渣...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 嘿嘿 於 09-1-7 00:20 發表
係呀, 而家d菌真係好勁, 原來呢排好多人都好似我咁, 感冒+肚疴...d菌真係惡...我又係放假先黎病, 最慘放完假都未病好, o個日一路開工一路搞肚, 俾佢折磨左成日, 慘慘...

我係指賣/租o個d dvd, 電影係我唯一支持正版的東東...

係啦, bk又轉pm玩法, 頭先仲check唔倒添, 又冇哂d表情icon...真係渣...

夜安~
嘿嘿,
禾之前放成個禮拜(清假),但就病足成個week,到返工都仲要睇E生(前後睇3個啊...)...{d咳睇極都唔好,又唔想惹到阿仔...}

哦...貢...你有你支持;禾有禾咩咩...
bk不嬲都係貢上下架啦!(都唔知改善左乜Q?)
禾set左新的在前;但reply完就實彈左禾去last果版...
PM又要重新適應...

侯爵府

畀面勳章

[Bio5]PS3特別仕樣......
>><<
>><<

唔覺有乜貢特別...
PS3本体とソフトをセットにした「バイオハザード5 プレミアム リミテッドBOX」が3月5日に発売決定!!
[size=-1]カプコンは、PLAYSTATION 3本体と「バイオハザード5」のソフトをセットにした限定生産商品「PLAYSTATION 3 バイオハザード5 プレミアム リミテッドBOX」を、3月5日に発売する。価格は4万8,980円(税込)。

侯爵府

畀面勳章

麼零...

[ps3]Cuboid...預計PSN上發售...
之前你有茅玩過pc版??:lol
>><<

侯爵府

畀面勳章

[TEKKEN 6]...今秋見街...:lol

>><<

禁止發言

侯爵府

畀面勳章

原帖由 程朗 於 09-1-8 11:14 發表
Discuz 6.1.0 既PM System真係好麻煩...

程朗兄,
PM你當然會用得多(生意喎,幾大都睇緊d...)
但d setting野就貪搞愈遭,下下彈返禾去1st page...;表情icon又經常唔出現...蒜典?

禁止發言

侯爵府

畀面勳章

原帖由 程朗 於 09-1-8 13:53 發表
哈哈......
呢一個Discuz Version, PM 都幾失敗...

BK一向都失敗 兼 不G所謂架啦...

首頁

尾頁

跳至