自由報料

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

剛於昨晚跟朋友食飯時講起, 佢話呢個爐跟焗爐差不多, 所以佢每次臨完成啲食物前都會搽些蜜糖响面等佢冇咁熱氣, 不過呢個爐最大嘅好處就係瀉走好多油份會健康啲!
原帖由 Jojomama 於 09-1-13 01:14 發表

話時話,我見其他bk friend都話光波唔熱氣,但我就覺有啲喉嚨痛勒,可能我太瘋癲勒,我都要返工架,但又實在忍唔住啲光波誘感勒.:lol

別墅

Jojomama
pl pm to me also, thx

男爵府

畀面勳章

jojomama

唔該pm埋比我啦, thx

大宅

jojomama, please pm to me. thanks

大宅

Jojomama

please pm me,thanks

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 sammifanlp 於 09-1-13 12:10 發表
芝士蛋糕 ~ 點整 ??

當正佢係一個焗爐咁整咋

男爵府

醒目開學勳章

HI 各位

PM晒勒!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 sammifanlp 於 09-1-13 12:11 發表
但你地覺唔覺清洗好麻煩

同埋都唔知用幾多度來整d食物
部機有自動清洗function, 又或者放張錫紙在底, 用后只需用濕布抹兩旁都ok!
至於溫度, 我都係參考食譜及网友提供的資料! 再吾係初初用時就自己留意食物變化(因為係透明玻璃), 部機就算運行中, 你都可以隨時更改度數及時間, 甚至停止運作。
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

Jojomama,
多謝妳報料
因為呢2 日行唔開, 去唔到間電器舖,
不過已經call左x聯會訂左, $950, 星期四送貨,
好野~星期四有得玩

男爵府

好似好好咁,都想買返部,但又怕貫錯沒用,因為我上買了億x通的電炸鍋,唸住好好用,怎知都炸不都,唉,用了1次就收埋啦。所以到底這個光波爐是否真係好用嗎,請多些有用的mami多share呀,謝謝。

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 kt2007 於 09-1-13 16:45 發表
好似好好咁,都想買返部,但又怕貫錯沒用,因為我上買了億x通的電炸鍋,唸住好好用,怎知都炸不都,唉,用了1次就收埋啦。所以到底這個光波爐是否真係好用嗎,請多些有用的mami多share呀,謝謝。 ...

你勤力啲,睇晒下面條link既post就一定抬部返屋企架勒.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1931013&extra=page%3D1&page=115

大宅

請pm

子爵府

原帖由 Jojomama 於 09-1-13 23:11 發表

你勤力啲,睇晒下面條link既post就一定抬部返屋企架勒.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1931013&extra=page%3D1&page=115

我都係俾佢吸引架:loveliness:

大宅

Jojomama

search到指定分銷商零售價 HK$ 1,180 , 如果賣$800真係好吸引
http://www.germanpool.com/chi/products/p_hp_cky.php?mdl=686d

pm$800果間的電話和地址, THX~

男爵府

Please pm the information of the 電器舖. Thanks.

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

原帖由 Jojomama 於 09-1-13 02:25 發表
HI 各位

PM晒勒!

Jojomama:

我收唔到PM, 煩請 resend, Thanks!
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

醒目開學勳章

Jojomama,

我都想知呀~ 請pm我啦~ tks~

男爵府

醒目開學勳章

全部PM晒勒

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jessieoh 於 09-1-14 09:32 發表
Jojomama

我search到指定分銷商零售價 HK$ 1,180 , 如果賣$800真係好吸引
http://www.germanpool.com/chi/products/p_hp_cky.php?mdl=686d

請pm我$800果間的電話和地址, THX~ ...

指定分銷商零售價一向都係貴啲,我問過好多間電器舖都係賣緊1000蚊樓下,連X聯會都係賣緊$950咋麻,我買到$800完全都係當時做緊工展會,你加$1有暖爐,所以我估佢哋都做特價俾啲小型電器舖,同埋平啲既價錢係無套刀送囉,你俾多啲錢就當買埋套刀,價錢其實差唔多,睇你需要啲咩野啫,如果我當時又須要刀同暖爐既,我一定點都俾多300幾蚊去工展會買,計落抵啲麻.

男爵府

Please pm the information of the 電器舖. Thanks.

首頁
23456...8

尾頁

跳至