自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 lsyc 於 09-1-12 23:58 發表
我有買到! 當時佢話工展后做番正價約$980, 至於現在有冇加到就吾清楚了!

Hi lsyc

你都買左呀?我見有咁多人問,都想睇下有無人買左報下最新情報架勒!

係呀!之前老板話係工展會做緊promote,佢地無得暖爐,所以平啲,過左工展做就會做番$998.家下$980,都己經平左$18蚊勒.一樣有廚寶送囉.

或者其他有興趣既人可以去問下屋企附近既電器,應該都差唔多係呢個價錢.我之前問過好多間都係咁上下,所以我就工展會完之前買左,仲即刻上黎報料囉.

另外,最平既就會係X聯會$950,要俾cash.你地再問到其他平啲既就上黎報料啦,益下大家麻.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 doris222 於 09-1-13 00:08 發表
Jojomama
pls pm me also, thank you!!!

hi doris222

pm左勒

男爵府

好媽媽勳章

Jojomama

係呀, 我買左啦! 間鋪都好偏僻, 好在我一早睇定map咋, 話說我去到摸門釘, 好在calling老板話肯直接幫我訂, 到時取貨才付款咋, 吾係又要走多轉!

你試左部機未? 我就試整左燒肉, 雞翼和豬頸肉...
你可以去我個bk blog睇吓....
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 lsyc 於 09-1-13 00:34 發表
Jojomama

係呀, 我買左啦! 間鋪都好偏僻, 好在我一早睇定map咋, 話說我去到摸門釘, 好在calling老板話肯直接幫我訂, 到時取貨才付款咋, 吾係又要走多轉!

你試左部機未? 我就試整左燒肉, 雞翼和豬頸肉...
你可 ...

個老板都幾好人架,其實我都係無心插柳,行過多口問咋,咁你係用$800定存$980買架?

我由攞番黎嗰日開始,都唔夠十日,日日都用,整左,豉油雞,蜜糖雞翼,牛油粟米,芝士蛋糕,芝士磨菇,牛油粟米,煨蕃薯,煎蒼魚,煎大魚頭煲湯,多春魚,金沙骨,豬肉乾,芝士焗大蝦,青口,义燒....仲有我都唔記得咯,用到佢盡呀!!!睇佢捱得幾耐.哈哈

男爵府

好媽媽勳章

Jojomama

我用$800買的... (還要多謝你的報料才買到平貨!)

嘩, 你都用得好盡吓! 我食左兩天光波餐, 吾知天氣關係OR熱氣, 都有d咳, 所以都要抖抖, 而且我要返工, 冇咁多時間諗煮乜住...等weekend再黎過..

我想問豬肉干點整?

300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 lsyc 於 09-1-13 01:03 發表
Jojomama

我用$800買的... (還要多謝你的報料才買到平貨!)

嘩, 你都用得好盡吓! 我食左兩天光波餐, 吾知天氣關係OR熱氣, 都有d咳, 所以都要抖抖, 而且我要返工, 冇咁多時間諗煮乜住...等weekend再黎過..

我想問 ...

唔好客氣啦!我都係好彩,中左入去啫,我己經叫自己冷靜,再去第二樹格價架勒!始終都係佢最平.

豬肉乾我係跟韋太做架irenechanwai.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=141653
好正呀!不過我買左300g($20)整完都係得好少咋,開頭仲諗住請啲親戚朋友食添!

話時話,我見其他bk friend都話光波唔熱氣,但我就覺有啲喉嚨痛勒,可能我太瘋癲勒,我都要返工架,但又實在忍唔住啲光波誘感勒.:lol

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Jojomama

pls pm me also, thanks~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 cindyheng 於 09-1-13 01:28 發表
Jojomama

Hi cindyheng

pm左勒

男爵府

Jojomama:
我未收到PM 呀,pls send me... thank you thank you!!!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 tt1958 於 09-1-13 09:09 發表
Jojomama:
我未收到PM 呀,pls send me... thank you thank you!!!

PM左勒!你再睇丫!

珍珠宮

好媽媽勳章

Jojomama

pls pm me also, thanks.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 YanYan0116 於 09-1-13 09:42 發表
Jojomama

pls pm me also, thanks.

PM左勒,睇黎老板要分番啲佣過我勒.

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 Jojomama 於 09-1-13 09:50 發表

PM左勒,睇黎老板要分番啲佣過我勒.

jojomama

唔該pm埋比我啦, thx

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 pycy 於 09-1-13 09:59 發表

jojomama

唔該pm埋比我啦, thx

PM左勒

複式洋房

jojomama

唔該pm比我啦, thx

子爵府

pls, pm me, THX

原帖由 Jojomama 於 09-1-3 00:28 發表
Hi lsyc

PL CHECK PM

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Jojomama,

Pls check PM

Thanks!
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

男爵府

畀面勳章

Jojomama,

水晶宮

芝士蛋糕 ~ 點整 ??

原帖由 Jojomama 於 09-1-13 00:53 發表
個老板都幾好人架,其實我都係無心插柳,行過多口問咋,咁你係用$800定存$980買架?

我由攞番黎嗰日開始,都唔夠十日,日日都用,整左,豉油雞,蜜糖雞翼,牛油粟米,芝士蛋糕,芝士磨菇,牛油粟米,煨蕃薯,煎蒼魚,煎大魚頭煲湯 ...

水晶宮

但你地覺唔覺清洗好麻煩

同埋都唔知用幾多度來整d食物

首頁
12345...8

尾頁

跳至