親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 happymama29 的帖子

可以PM,好同不好嘅司機給我嗎?我都搵緊包車...依度JM有人介紹...我都擔心中...
THANKS

複式洋房

回覆 dlh525 的帖子

想6月台灣包車, 可以比好的包車資料給我嗎?

複式洋房

dlh525 發表於 17-4-23 08:32
人數:3人
景點:九份老街、十分瀑布、放天燈,菁桐、平溪
NT$3000( 8小時)我另外有付小費
麻煩你可唔可以pm資料比我呀!唔該晒!

大宅

happymama29 發表於 17-4-5 00:45
第一日9點到達。之前傾好晒9人車來回機場接送是1200

好。。到達酒店話要1500。最後搞左一輪。

可以pm包車資料給我嗎?謝謝

男爵府

happymama29 發表於 17-4-5 11:53
我包車8小時。7人的士。5可以講係最平。(3500nt)。但態度禮貌都係好好。又主動幫手。。+唔洗令我旅行要受氣 ...

請問你係邊度搵包車,我唔使7人車,我地3人係咪平d, i.e NT3000?
I love my dear husband and dear daughter.

男爵府

dlh525 發表於 17-4-23 08:32
人數:3人
景點:九份老街、十分瀑布、放天燈,菁桐、平溪
NT$3000( 8小時)我另外有付小費

我8月去,可以pm包車資料比我
I love my dear husband and dear daughter.

大宅

想要包車司機資料,可pm俾我嗎?謝謝

別墅

dlh525 發表於 17-4-22 16:21
身處台北,今天包車去九份,十分,平溪,菁桐的司機叔叔很好。有做導遊介紹又幫忙影相! 包車價錢不貴,值得 ...

可以介紹司機聯絡資料嗎?謝謝

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

Pls pm those two also!
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

別墅

我下星期飛,都仲心大心細未决定到邊間包車公司。

我又係経呢度Jm介紹左間,另外淘寶又搵左間。

其實我又未决定到邊日去九份,想等多幾日睇埋天氣預報先。

我住西門町,不過有一日會住烏來溫泉旅館。我諗緊平日係西門町出發好,定住完烏來,直接係烏來出發。

價錢西門町出發 3000 烏來出發要 3700

不過我諗住可以慳番我係烏來搭車出市區個日既車錢&時間。

首頁

尾頁

跳至