親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請教因廉航機, 所以到左大阪會安排訂關西機埸日航酒店住一晚, 請問我2大2小 (3&5歲), 需要選擇2人房間定4人房間?

還有請問有冇人知道如果係agxda 同exxxdia 果d 訂房可唔可以做到要求零晨0200上房?

求答案, pls 多謝!

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

13MAYCUTEWING 發表於 17-4-6 12:49
請教因廉航機, 所以到左大阪會安排訂關西機埸日航酒店住一晚, 請問我2大2小 (3&5歲), 需要選擇2人房間定4人 ...
http://www.nikkokix.com/stay/faq.html#parentVerticalTab5
一張床可以 free 一個 12 歲以下小朋友,
所以你要訂雙床房,
如果另外要早餐就要收早餐錢,
5 歲收 500 yen。

子爵府

13MAYCUTEWING 發表於 17-4-6 12:49
請教因廉航機, 所以到左大阪會安排訂關西機埸日航酒店住一晚, 請問我2大2小 (3&5歲), 需要選擇2人房間定4人 ...

我訂過羽田機場酒店,email通知酒店我幾点機到,嗰次凌晨1点幾check in.

大宅

回覆 shinku 的帖子

請問我2大2小係咪要訂4人房間?

男爵府

去BNB訂呀, 佢地有幾間房同BNB合作架, 平好多!
我之前睇一間雙床房平極都要1400一晚, 不過比我係BNB訂左子母房, 4張床先$ 1500咋.
如果訂雙床一房應該都係7-8百一晚. 因我都係零晨1點幾先到, 計過如果我去機場的休息室一家三口都要比4-5百(5小時), 我而家都係加左2-3百就可以舒舒服服訓個覺

禁止訪問

大宅

回覆 kksushi 的帖子

請問BNB 是什麼?

別墅

好媽媽勳章

我見到佢WEBSITE 係有一款Midnight Stay Plan:

1AM-C/Out 9AM - 8 hours stay
*Room Rate 5,000yen (per person,incl SVC/TAX)

https://asp.hotel-story.ne.jp/ve ... annel=&reffrom=

http://www.hotelnikkokansaiairpo ... ls/package-list.htm

你CHECK 吓, 會唔會你.

禁止訪問

男爵府

LoPin 發表於 17-4-6 16:21
Bed and Breakfast, 原意是提供基本設施的住宿.

來到香港, 變左非法出租民居.
無可否認佢入面係有d非法出租, 不過都有係正式合法的.

大宅

回覆 lee_jyk 的帖子

唔該晒

首頁

尾頁

跳至