烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 大廚勳章

子爵府

我冇試過丫, 前面 20091 話食過
原帖由 dada~0w0~ 於 09-8-19 17:50 發表
你like食pizza? me too wor~~~

我聽人講 排頭村, 即係宜家對面, 有間叫tuesday pizza既好好好好wor

有冇去try 過?

男爵府

原帖由 叉燒媽咪 於 09-8-6 18:07 發表
試過pizza & chicken啦~

pizza 味道同hut差唔多, 不過個set好抵, mon-fri $120 有一個大pizza + 飯/麵 x 1 + 炸雞x2 + 湯/汽水 x 2
我都試左
pizza, chicken都好,又抵食
我見openrice話焗飯麻麻地所以加六蚊轉ribs,都唔錯(以佢個價錢o係講)
最衰係冇堂食,又唔送去我屋企(除非叫滿300蚊,否則最遠只送到第一城)

子爵府

我琴晚(Sat)又去甘味食, 嘩好多人排隊呀! 我地攞左張飛然後去行ToysRus, 計落40mins 先有位坐呀!我地3個人食左以下咁多嘢連+1 埋單$280, 你地話抵唔抵食呀??

1.三文魚手卷 5 件
2.三文魚壽司 8 件
3.甜蛋壽司 4 件
4.壽司拼盆(加洲卷 2 件, 三文魚、吞拿魚、生蝦、帶子、魷魚, 長腳蟹各 1 件, total 8 件)
5.味噌湯烏冬 1 個
6.吉列豬扒烏冬 1 個
7.雜菇燴炸豆腐 1 客
8.蟹籽沙律 1 客

侯爵府

好媽媽勳章

好抵呀! 味道ok嗎?

原帖由 JJA 於 09-8-23 18:53 發表
我琴晚(Sat)又去甘味食, 嘩好多人排隊呀! 我地攞左張飛然後去行ToysRus, 計落40mins 先有位坐呀!我地3個人食左以下咁多嘢連+1 埋單$280, 你地話抵唔抵食呀??

1.三文魚手卷 5 件
2.三文魚壽司 8 件
3.甜蛋壽司 4 件
...

子爵府

中規中矩咁喇!
原帖由 叉燒媽咪 於 09-8-24 11:05 發表
好抵呀! 味道ok嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

1.三文魚手卷 5 件
2.三文魚壽司 8 件
3.甜蛋壽司 4 件
...

抵食喎.

子爵府

1.三文魚手卷 5 件
2.三文魚壽司 8 件
3.甜蛋壽司 4 件
...

但次次去親都好多人,有時唔想等就走上和民食。

子爵府

佢叫 number 都算快, 因佢上菜快, d人食得冇咁耐。

原帖由 carmen911 於 09-8-24 18:55 發表

但次次去親都好多人,有時唔想等就走上和民食。

子爵府

原帖由 JJA 於 09-8-25 19:55 發表
佢叫 number 都算快, 因佢上菜快, d人食得冇咁耐。

其實我覺得開咗甘味同一田個food count之後,
另外一邊和民同樓上嗰幾間都無咁多人,
有時七點鐘去都仲有位。
不過有一間我次次去親都唔駛等位,
就係紅螞蟻,因為中價得黎D嘢唔多好食,
我一出到新城市話如果無位就去紅螞蟻啦!!!

侯爵府

好媽媽勳章

你地講到甘正, 等我weekend都去試下"甘味"先~

一田foodcourt呢, 我覺得好難搵位, d野食一般, 又要自己出去買 & 拎...

紅螞蟻食過, 一般啦, 都ok既, 志在同朋友傾計既話會arm d, 因為可以坐耐d嘛

原帖由 carmen911 於 09-8-26 11:46 發表

其實我覺得開咗甘味同一田個food count之後,
另外一邊和民同樓上嗰幾間都無咁多人,
有時七點鐘去都仲有位。
不過有一間我次次去親都唔駛等位,
就係紅螞蟻,因為中價得黎D嘢唔多好食,
我一出到新城市話如果無位就去紅螞 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我試左pizza chicken d pizza都ok ka,同pizza hut無乜分別,又平d wor..我try左個拼盆都ok,可能我近,so無林...我未試個d雞,好唔好味....

你地有係試過pizza kicken隔離個間面店,好似食四川麻辣面....我未試個,因好似無乜人禁........

首頁

尾頁

跳至