自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

用開就知道我講乜
去曼谷食buffet唔少得,原來依家香港都有啦! 暫時唔係好多restaurants 選擇,不過都好興奮! 依家book仲有Starbucks coupon 送!

wcpcelia    發表於 17-4-16 18:47

子爵府

Great!

男爵府

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 vitatio 的帖子

伯爵府

vitatio 發表於 17-4-7 23:06
用開就知道我講乜
去曼谷食buffet唔少得,原來依家香港都有啦! 暫時唔係好多restaurants 選擇,不過 ...

但點解我選香港佢只出loading? load 好耐都load唔到出來。

大宅

用開就知道我講乜
去曼谷食buffet唔少得,原來依家香港都有啦! 暫時唔係好多restaurants 選擇,不過 ...

請問是什麼?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sn0629 發表於 17-4-8 09:45
但點解我選香港佢只出loading? load 好耐都load唔到出來。
係咪你以前喺外地裝過? 我要摌左佢再裝先LOAD到!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

用開就知道我講乜
我去PATTAYA用過50%, 抵~
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 17-4-8 10:32
係咪你以前喺外地裝過? 我要摌左佢再裝先LOAD到!

係,原來要更新

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

男爵府

禁止訪問

水晶宮

回覆樓主:

香港都有就真係正呀

禁止訪問

回覆樓主:

伯爵府

用開就知道我講乜

請問用此app訂是否大小同價?

子爵府

cattz288 發表於 17-4-8 10:33
我去PATTAYA用過50%, 抵~

Pattaya which restaruant?

Want to take a look

男爵府

香港都有就真係正呀

象牙宮

168148 發表於 17-4-10 11:57
Pattaya which restaruant?

Want to take a look

cmbr入面果間acqua
放下自在

象牙宮

qqaa 發表於 17-4-8 23:55
請問不同時間不同折扣是指入坐時間嗎?

無錯, 計入座
放下自在

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至