跳至

首頁

尾頁

大宅

小朋友就黎四歲啦! 唔知今年我地會唔會做郵票作為生日禮物呢?唔知有沒有媽咪有興趣呢?

快圖美新出了這個服務,好似只係需要交相俾佢,佢就會幫我地整。唔知係咪真呢? 我見個價錢同我地之前做的一樣啊!
"我們愛,因為神先愛我們。"

大宅

我都好想繼續每年樂怡生日的時候,幫佢訂做郵票呀!

男爵府

原帖由 superbaby2005 於 09-1-4 10:27 發表

我都好想呀~
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

別墅

我都好想整呀

複式洋房

我都有興趣!

大宅

我問過快圖美la! 佢地話只要交相就可以了! 最少一式要5張, 每張$62.5。這樣就唔需要夾太多人而做, 如果你地有興趣都可以問問

就係因為咁樣, 我決定今年唔再攪la! 希望大家見諒

原帖由 HelloKitty* 於 09-1-3 23:35 發表
小朋友就黎四歲啦! 唔知今年我地會唔會做郵票作為生日禮物呢?唔知有沒有媽咪有興趣呢?

快圖美新出了這個服務,好似只係需要交相俾佢,佢就會幫我地整。唔知係咪真呢? 我見個價錢同我地之前做的一樣啊! ...

大宅

Hi~真係好耐都無聯絡, 你地近來好嗎? 近來我身邊好多朋友都已經或準備生第二個了! 樂怡現在有無做家姐仔呀?

原帖由 superbaby2005 於 09-1-4 10:27 發表

男爵府

原帖由 nganga 於 09-1-8 23:39 發表
我問過快圖美la! 佢地話只要交相就可以了! 最少一式要5張, 每張$62.5。這樣就唔需要夾太多人而做, 如果你地有興趣都可以問問

就係因為咁樣, 我決定今年唔再攪la! 希望大家見諒

...

ic , 原來快圖美都有得做~咁真係簡單好多~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

男爵府

原帖由 nganga 於 09-1-8 23:41 發表
Hi~真係好耐都無聯絡, 你地近來好嗎? 近來我身邊好多朋友都已經或準備生第二個了! 樂怡現在有無做家姐仔呀?

你又有冇準備生第二個呀?

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係呀!! 我都發現快圖美, min order 只係5張, 所以我自己都準備幫 "南南" 整4歲既 stamps, 因為平左好多了

首頁

尾頁

跳至