跳至

首頁

尾頁

大宅

0801-1歲生日會經過了幾個月的籌備終於在今天舉行了, 大家應該都可以說是滿載而歸了, 唯一有小小美中不足的, 就是可能有部份參加者提早離開了, 導致抽獎時常常無人出來取禮物, 所以我地祗好再抽其他人, 當所有人都抽完一次了, 唯有再抽過已取過禮物的人了, 在此向未能得到禮物的參加者講聲對不起

另外我都想在此向有份幫手今次生日會的義工包括 Yoki, Bo Bo, Carol, Tracy, Celia, Peggy, Jane & Anly講聲謝謝, 無你地的幫手, 我都不能攪好這次的生日會, 另外Michelle雖然今次來不到及幫唔到手, 我都要向你講聲謝謝, 祝你先生早日康復

今日如果有任何做得唔好的地方, 都請大家見諒, 我地都係新手媽咪, 第一次攪party的, 希望大家今日有玩得開心啦
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

男爵府

今日我同bb都玩得好開心呀!多謝晒你地!你地攪得好好呀~
今日真人係滿載而歸~

複式洋房

我地一家三口今日玩得好開心呀, 囡囡除了見到自己 d 朋友仔之外, 仲識到 d 新朋友. 好多謝各義工既幫忙 (特別多謝 joanne), 令到 party 順利進行. 希望年年都會有 0801 既生日 party 舉行, 我地一定會支持及參予.

大宅

我哋都玩得好開心呀!!!thanks

洋房

係呀....今日真係玩得好開心呀.
我個仔玩到連亞媽都唔認得添呀.
辛苦晒今日所有義工媽媽,
無咗你哋咁辛苦的幫忙就今日咁開心嘅party....
我哋為你哋

禁止訪問

很開心, 很開心。

大宅

其實今次個party真係搞得好好!好多謝一班義工朋友,令到今次party咁圓滿!好開心可以同一班朋友仔一齊玩,又可以識到啲新朋友仔!希望以後多啲0801o既活動搞!
再一次多謝義工媽媽

禁止訪問

複式洋房

晴晴都玩得好開心, 真係要多謝晒各位攪手啊!!!!

複式洋房

多謝您哋一班義工既努力,我、老公同BB都好enjoy,玩得好開心!

別墅

多謝各位義工媽咪...第一次參加咁多bb的party(仲要係個個都係一月份)真係好開心...阿b就未能投入玩遊戲, 但就好投入係咁食

複式洋房

其實我真係衷心多謝joan, 我雖然係義工 mami, 但相對於佢, 我真係唔叫出力, 見到佢o既熱誠, 我真係好感動.

多謝你joan.

carol

別墅

多謝各位勞苦功高的義工媽咪. 你們攪得這個生日派對很成功, 很pro. o的 buffet 好好食.
我們拿了很多禮物回家. 仲有一件很有紀念價值的tee, 一張印有阿女照片的日歷. (唯一美中不足, 阿女的名子錯了.) 謝謝你們給我一家尢其阿女留下一個咁美好回憶.
同時亦多謝charles, 咁快已將o的相post 上網. o的影得好好 (有少少似我的結婚相.)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我要多謝各位義工媽咪...
特別是joanne,你真係好叻呀...
當然還有跟我一起pack禮物的anly也是非常辛苦啦...
但回想起來,都覺得好開心,好值得呀

洋房

多謝義工媽媽, 辛苦哂,我們1家3口在4/1真的玩得很開心呀,有很多禮物,和認識到好多媽媽朋友
希望下次有機會再攪
謝謝

別墅

0801 birthday party, 真係非常成功,

非常感激joanne 同一班媽咪連日既辛苦努力,令到生日會每一位都滿載已歸, 又有遊戲,又有抽獎, 我都未試過参加一個咁盛大既生日會,我地一家日都好開心, 由其是妹妹芯榆, 生日會一玩完就即刻瞓咗, 相信佢都一定好開心!

多謝晒各位義工媽咪, 多謝!多謝! 下次見!

祝各位BB身體健康, 快高長大!

Happy Birthday!

原帖由 amyman1997 於 09-1-5 20:14 發表
多謝義工媽媽, 辛苦哂,我們1家3口在4/1真的玩得很開心呀,有很多禮物,和認識到好多媽媽朋友
希望下次有機會再攪
謝謝
http://family.webshots.com/photo/2200566240103299971CYORnx

民房

Big Thanks for all of your effort!!!

My family enjoyed the party and my bb was too excited to sleep well last nite. He just took a nap during the model champaign and played till 9pm yesterday.... ( from 8:30am to 9pm ).. god!

I have uploaded all of my photos on my facebook and you are welcome to check it out from the link below:

http://www.facebook.com/album.php?aid=80241&id=825141109&saved#/album.php?aid=80241&id=825141109

大宅

Thanks everyone ! It was so great !!! Food were good ! Run down were organized! Games were so fun !!! Everythings were excellent !!! Thanks for the effort !!!

Excellent job !!!

複式洋房

呢次1歲party真係好好玩, 當然要多謝一班義工啦﹗不過也因為bb都大個了, 所以party時可以玩的遊戲多了, 笑多了, 互動多了, bb可以食的食物也多了, 所以一次會比一次好玩﹗
好期待下一次party呀﹗
http://www.facebook.com/album.ph ... eb&id=604978034

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至