親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

曼谷Eastin grand hotel sathorn酒店好唔好?附近是否好靜無野行?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

angel00 發表於 17-4-12 16:04
曼谷Eastin grand hotel sathorn酒店好唔好?附近是否好靜無野行?

房間早餐泳池都ok,如果搭bts就麻煩d,出入都要去Siam 轉車,坐的士或者uber會方便好多,附近無咩嘢行。隔離係藍象餐廳。

wcpcelia    發表於 17-4-25 15:18

複式洋房

angel00 發表於 17-4-12 16:04

酒店乾淨企理,早餐多選擇,酒店二樓天橋直達BTS,不過附近冇咩野食

大宅

熱血金章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

酒店喺Surasak BTS站, 樓上都有講到BTS有天橋連接。 附近的確無嘢行, 附近有間好細嘅Family Mart, 過一個路口有間都算大嘅7-11。 附近勝在較靜唔雜, 不過無咩食肆, 除咗酒店入面有間中菜叫文苑Chef Man, 同酒店過少少就係Blue Elephant。 佢對面係Mode Sathorn Hotel, 呢間入面就有間西餐The Coffee Club同The Roof@38th Floor吧。

首頁

尾頁

跳至