網購天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

係【匯購八方 Top Link Express】的官網同Facebook,都發現佢近幾個月似乎有好大問題,所有資料唔update (2017年2月後就冇曬update, 連復活節安排都未有),Hotline 唔接電話(一接就cut 綫),旺旺唔上綫,WhatsApp 唔復。不少客又話唔見貨........

大宅

星期一集運完再上fb睇至發現好多人留言話搵唔到人又收唔到貨,都勁驚,好彩仲係今發明到。
我揀商鋪自提,暫時呢間集運最方便我,之前用夜貓都好但攞貨對我嚟講唔方便,再搵另一間都唔知邊間好,因為如果送貨去屋企就間間都要加錢(我住村)

大宅

www 發表於 17-4-13 16:40
係【匯購八方 Top Link Express】的官網同Facebook,都發現佢近幾個月似乎有好大問題,所有資料唔update ( ...

清明節既安排都有出,未至於乜都冇update既…

大宅

danielle520 發表於 17-4-13 17:55
星期一集運完再上fb睇至發現好多人留言話搵唔到人又收唔到貨,都勁驚,好彩仲係今發明到。
我揀商鋪自提, ...

今個星期仲有用,暫時冇事… 呢間個自提點最方便我,暫時whatsapp佢都仲有覆我,希望仲頂得住啦…

大宅

回覆樓主:

下... 我今日發貨 第一次用 因為單件 又重 都算便宜
真係可以今發明至? 我想問wtsapp 幾多號聯絡? 我選商店自提

男爵府

connie_smile 發表於 17-4-13 18:30
真係可以今發明至? 我想問wtsapp 幾多號聯絡? 我選商店 ...
今日發貨應該最快都星期二至到,明天開始幾日假期,d貨落到黎香港冇人做野,所以大部分中港運輸都停,我前天有用佢發貨去順豐智能櫃,都係琴晚收到,最近兩個月用左三四次(上門,店舖,智能櫃都有),都正常今發明至,whatsapp 一兩個鐘內都有覆(要office day 下午), 不過佢地好似香港office無左,所以電話冇人聽,facebook 冇人答,我因錢包還有錢,自提點又方便會照用黎運平同唔急的貨 (價錢唔過百至用), 佢地whatsapp : 6736 8165

伯爵府

jkswoo 發表於 17-4-13 18:11
清明節既安排都有出,未至於乜都冇update既…
明天就是復活節假期了,今天能發貨嗎? 官方網頁完全冇講,「最新消息」是2017年2月4日的[清明節安排]。

香港負責接電話的客服全cut 了,負責網頁的IT部又冇了。之後會Cut 埋邊個部門呢?

伯爵府

connie_smile 發表於 17-4-13 18:30
真係可以今發明至? 我想問wtsapp 幾多號聯絡? 我選商店 ...

熱線電話:3571 9837

伯爵府

匯購八方 熱線電話:3571 9837

試吓有冇人理你

大宅

佢一吾收cash得就覺得佢有古怪了. 然後我經過過我用開o既自提點佢冇貨擺係度, 我就更加吾敢用.

pansy888hk    發表於 17-4-24 23:35
我已成為了必獸暫苦主了.........

伯爵府

tears 發表於 17-4-13 22:15
佢一吾收cash得就覺得佢有古怪了. 然後我經過過我用開o既自提點佢冇貨擺係度, 我就更加吾敢用. ...
佢話唔收Cash,要客將錢預先入落佢個錢包,話係d商鋪自提店唔肯收Cash。但用開間自提店話唔關自提店事,間店仲以為係d客嫌俾Cash唔方便!

好多商鋪自提店已經唔做佢啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我今日whatsapp佢地, 覆左我
4月14日正常
4月15, 16日倉收貨但不發貨, 門市自提休息
4月17日倉收貨但, 會發貨, 門市自提休息
4月18日正常

希望明天收到sms取貨啦, 今日等左成個下午都冇

伯爵府

anita_yps 發表於 17-4-13 22:55
我今日whatsapp佢地, 覆左我
4月14日正常
4月15, 16日倉收貨但不發貨, 門市自提休息
今日都4月13日啦,間間集運都會將以上資料預先放上官方網頁和官方Facebook,點解匯購八方唔做呢?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 www 的帖子

係囉.....呢點我都唔係好明, 明明UPDATE係FB, 人人都睇到, 超碼唔駛令人咁心慌先.....
WHATSAPP次次要等幾個鐘先覆, 咁公告左出黎, 有D人會避開假期時合併, 有D人唔知以為全部正常運作, 咁咪好多貨積左係度, 派又耐, 攪到好多人都不滿...

男爵府

www 發表於 17-4-13 22:45
佢話唔收Cash,要客將錢預先入落佢個錢包,話係d商鋪自提店唔肯收Cash。但用開間自提店話唔關自提店事,間 ...

我想極唔收cash得兩個原因,一係驚錢到自提點手,自提點走佢數,一係唔比錢過自提點手,方便佢走自提點數

伯爵府

klauyeung 發表於 17-4-14 00:06
我想極唔收cash得兩個原因,一係驚錢到自提點手,自提點走佢數,一係唔比錢過自提點手,方便佢走自提點數 ...
仲有可能係希望客人預先放多d錢係佢個電子銀包度。

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果無記錯呢間野前身係「愛掏」, 係因為做臭左個名先改而家個名再黎過
我好耐之前用過一兩次無再用了, 因為佢個網站改電話no.都唔得, 好唔方便
而家仲話要入錢去佢個電子錢包先用得?
出面無一間私集好似佢咁做野喎, 不嬲都係落單先俾錢架啦, 點解客人d錢要keep係佢度? 真係搵鬼幫襯佢

大宅

瑤瑤~ 發表於 17-4-14 01:55
如果無記錯呢間野前身係「愛掏」, 係因為做臭左個名先改而家個名再黎過
我好耐之前用過一兩次無再用了, 因 ...

咁都仲可以paypal俾錢既

伯爵府

瑤瑤~ 發表於 17-4-14 01:55
我好耐之前用過一兩次無再用了, 因 ...

可能擴張太快,之前攪埋美國日本的國際轉運。據聞有人經常唔見美國日本的貴價貨,所以聲譽越做越差,多人打電話投訴,於是不斷cut 線,而家幾乎馮人打去3571 9837都cut 線。有d客用旺旺投訴,結果旺旺長期下線。

男爵府

我估佢地可能香港已經冇晒非物流員工,淨係得大陸office,所以電話冇左,復活節冇通告,應該係大陸冇假期,佢地香港假期前向來都唔發貨,大陸人唔覺有特別,所以都冇通告,貴貨我唔敢用佢地啦,而家有6件貨在倉,加埋都唔夠HKD70

首頁
12345...6

尾頁

跳至