網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

connie_smile 發表於 17-4-13 18:30
下... 我今日發貨 第一次用 因為單件 又重 都算便宜
真係可以今發明至? 我想問wtsapp 幾多號聯絡? 我選商店 ...
今日發貨應該最快都星期二至到,明天開始幾日假期,d貨落到黎香港冇人做野,所以大部分中港運輸都停,我前天有用佢發貨去順豐智能櫃,都係琴晚收到,最近兩個月用左三四次(上門,店舖,智能櫃都有),都正常今發明至,whatsapp 一兩個鐘內都有覆(要office day 下午), 不過佢地好似香港office無左,所以電話冇人聽,facebook 冇人答,我因錢包還有錢,自提點又方便會照用黎運平同唔急的貨 (價錢唔過百至用), 佢地whatsapp : 6736 8165

男爵府

www 發表於 17-4-13 22:45
佢話唔收Cash,要客將錢預先入落佢個錢包,話係d商鋪自提店唔肯收Cash。但用開間自提店話唔關自提店事,間 ...

我想極唔收cash得兩個原因,一係驚錢到自提點手,自提點走佢數,一係唔比錢過自提點手,方便佢走自提點數

男爵府

我估佢地可能香港已經冇晒非物流員工,淨係得大陸office,所以電話冇左,復活節冇通告,應該係大陸冇假期,佢地香港假期前向來都唔發貨,大陸人唔覺有特別,所以都冇通告,貴貨我唔敢用佢地啦,而家有6件貨在倉,加埋都唔夠HKD70

男爵府

MONKICHI88 發表於 17-4-19 15:15
死啦,. 我都仲用緊, 仲訂左貨到佢地址添....

但佢真係取消左好多自提點,,,我都搵到家附 ...
唔使驚,暫時冇事,我呢排都不斷用,錢包仲有錢同有八折都算平,可能少左好多人用,順豐櫃同上門都今發明至,入倉又快,不過我都係只會平貨用佢,一百蚊以上的貨我會用第二間,有事都損失有限

男爵府

MONKICHI88 發表於 17-4-19 15:30
有那間好介紹啊, 我貴同平都用佢咋...豬左
貴野用夜貓,都有順豐櫃,其實都用左幾年,一向無問題,不過之前見Toplink較平又快,所以主力用佢,而家貴野轉番夜貓

男爵府

MONKICHI88 發表於 17-4-19 16:29
集運覆我咁播...

[下午4:26, 2017年4月19日] 集運: ,不要相信網上謠言~ ...

唔理啦,總之貴野唔用,其它野照用(快,價錢都算平)

男爵府

www 發表於 17-4-24 17:47
叫佢至少個熱線電話(3571 9837) 唔好再cut客人綫,俾番D信心客人先啦!
佢地呢個電話應該已經冇左,得番個whatsapp,但最近用了多次都今發明至,入倉又快,用唔用就真係要自已決定

terry.wong    發表於 17-4-24 21:34

男爵府

佢地facebook剛剛有update,話聽日會公佈50個新自提點,又話加電話線和whatsapp電話,睇黎可能加左或換左老闆,希望真係有改善

男爵府

jkswoo 發表於 17-6-8 00:20
618黎緊喎,攪d 咁既,唔怕又爆倉??
就睇下佢地今次點,不過我618不在香港,無法用

首頁

尾頁

跳至