跳至

首頁

尾頁

大宅

之前d留言update唔到,開個新topic啦!

禁止訪問

複式洋房

唔怪得知唔見咗之前講既野啦!

Happy new year!

大宅

終於收到仔仔的report,so far so good, 鬆一口氣!
話時話,個report寫得咁仔细,d老師的工作量可想而知,真係辛苦哂!

複式洋房

係呀,又可以睇到佢地上堂d相,真係好得意

民房

hi,我兒子是今年的新生,祂讀下幼善班,希望大家多多交流下。

大宅

原帖由 fengshuchen 於 09-2-10 13:20 發表
hi,我兒子是今年的新生,祂讀下幼善班,希望大家多多交流下。

Hello fengshuchen!

大宅

Hello all,

Any plan for easter holiday with your kids?

民房

lpchan,nice to meet you.long time no connect,I'm very busy.sometimes i do the volunteer in my son's school library.did you do it?
which class is your son?
5月30日的親子才藝大賽你會參加嗎?你會表演什麼節目呢?

大宅

Hello fengshuchen,

我兒子是讀上 幼善班, same classroom!
我今年無做義工,下年會考慮試下。
5月30日的親子才藝大賽,有諗過,不過驚仔仔細會out of control,到時變搞笑比賽就
同埋想觀摩下先,可能出年會有信心d。
你會參加嗎?你會表演什麼節目呢?

男爵府

原帖由 fengshuchen 於 09-2-10 13:20 發表

hihi~!!!
我囡囡都係讀下幼善班,我估你係咪都有做圖書館義工架???
。。。。。。。。。。。

男爵府

原帖由 lpchan 於 09-4-22 17:37 發表
Hello fengshuchen,

我兒子是讀上 幼善班, same classroom!
我今年無做義工,下年會考慮試下。
5月30日的親子才藝大賽,有諗過,不過驚仔仔細會out of control,到時變搞笑比賽就
同埋想觀摩下先,可能出年 ...

我都想比囡囡参加架,不過都怕佢太細了~!!
你地d小朋友有冇參加課外活動???
。。。。。。。。。。。

大宅

Hi all,
I saw some new photos in the school's website. My son has one of them.
Let's see if u can find a photo of your kid.

首頁

尾頁

跳至