親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Princess_Sa 的帖子

同意獨木舟及行山不適合6歲及老人家去, 獨本舟需體力(少女都會覺累), 去程約半小時, 行山約半小時(需爬和回程小小難度), 再回程划回去!(獨木舟可選2人或跟教練)

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

好好的分享,多謝

子爵府

大宅

meyonw 發表於 17-6-9 12:41
回覆 Princess_Sa 的帖子

多謝你的介紹, 剛去完6日回來, 一行11人無小朋友自駕遊, 其實出發前天氣報告話多 ...

請問你係邊度租車?

侯爵府

回覆樓主:

樓主想問下你用邊個google map可以有埋搭車嘅資料嘅?我用緊嘅冇

大宅

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

pochario 發表於 17-6-14 22:46
樓主想問下你用邊個google map可以有埋搭車嘅資料嘅?我用緊嘅冇

我係用iPhone
除左Google map仲會用埋iPhone 個地圖

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

pochario 發表於 17-6-14 22:46
用規劃行程工具,教學:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17229696&extra=

子爵府

樓主, 爬左你篇文. 真心覺得你好叻.
那EXCEL 行程已經開唔到. 可以SEND比我嗎?
感激. 我PM 你, 我的EMAIL.

大宅

CrazyCatB 發表於 17-6-15 09:46
樓主, 爬左你篇文. 真心覺得你好叻.
那EXCEL 行程已經開唔到. 可以SEND比我嗎?
感激. 我PM 你, 我的EMAIL. ...
多謝支持,我已經將個schedule email左俾你喇!不過前後日子可能有D唔同,因為我係去到石垣因應浮潛日期周天氣而有所改變的

大宅

樓主,之前你教我從川平灣坐巴士去Max Valu附近下車,想問那裏離Birthday係咪好遠?我都想行下Brithday...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Princess_Sa 發表於 17-5-24 10:55
石垣嘅巴士係好準時架!只要你唔好預到咁遲去到,盡量早D去到寧願等下,咁就唔怕miss左巴士。同埋呢日回程 ...

非常詳盡

大宅

phyllislcl 發表於 17-6-26 16:11
樓主,之前你教我從川平灣坐巴士去Max Valu附近下車,想問那裏離Birthday係咪好遠?我都想行下Brithday...
...
我自己就冇去Birthday,不過如果你行完Max Valu想過去,其實喺設大馬路向機場方向行6、7分鐘已經可以到。
紅色星星:Birthday
橙色星星:Max Valu

首頁

尾頁

跳至