親子旅遊

跳至

首頁
23456...12

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

其實你去邊度travel都可以自己去架啦
我今次去係21人,所以包車,若果你少人包唔到車,可以坐船或者坐直通車去,你睇下我係呢個post 1月8號既行程丫

希望幫你

原帖由 girl_girl_email 於 09-1-16 14:39 發表
can go alone? I never go to china by ourselve. is it save? can someone advise the schedule?

大宅

請問除食/搭車/長隆門票用RMB外, 仲有嘜嘢用RMB呢? 酒店/船or直通車是否可以比港幣.

複式洋房

首先要同 oralb say個sorry先..借左佢個板黎問自己野

覆sindy:6點幾 我e個懶訓人..真係幾難頂wo..返落黎夜都唔怕既...其實今次自己2條友仔上去我最怕係俾人打劫!!!老公就話我諗埋哂d無謂野,因為係避無避

覆carykwok:其實你同我諗既行程差唔多,如果住永成睇完馬戲有專車返酒店嗎??祈福轉的士..聽聞係味唔好上排隊又係到叫價個d??其實我想住長隆既原因係因為入面有間白老虎餐廳,我驚如果唔係住佢酒店入去食會唔俾..

咁各位mama有無試過去四海一家呢?如果睇埋大馬戲先去食..會唔會好晏呢??
唔該哂各位mama既解答..thx!!

男爵府

好媽媽勳章

以我所知,永成應該無專車,因為我係包車,所以唔係太清楚,若果你轉車去酒店,唔好坐白牌車,要坐的士
我地本身都想住長隆,但新年太貴喇,永成rmb390/ 晚.長隆rmb1xxx一晚,不過長隆酒店人地話好靚,我諗住summer再去水上樂園先住果度

原帖由 winglamhk 於 09-1-17 10:58 發表
首先要同 oralb say個sorry先..借左佢個板黎問自己野

覆sindy:6點幾 我e個懶訓人..真係幾難頂wo..返落黎夜都唔怕既...其實今次自己2條友仔上去我最怕係俾人打劫!!!老公就話我諗埋哂d ...

別墅

原帖由 winglamhk 於 09-1-17 10:58 發表

覆sindy:6點幾 我e個懶訓人..真係幾難頂wo..返落黎夜都唔怕既...其實今次自己2條友仔上去我最怕係俾人打劫!!!老公就話我諗埋哂d ...

永成有車在大馬戲返酒店(9:00pm),不過最好同司機約定

大宅

我今日己經係中旅社買咗大馬戲同埋野生動物園入場卷, 不過就買唔到直通巴士票(朝早班次好full), 唯有一家大細去到深圳再轉車, 希望無咩大問題就好lu.

:( :( :(

複式洋房

原帖由 oralb 於 09-1-19 17:47 發表
我今日己經係中旅社買咗大馬戲同埋野生動物園入場卷, 不過就買唔到直通巴士票(朝早班次好full), 唯有一家大細去到深圳再轉車, 希望無咩大問題就好lu.

:( :( :( ...

你去邊日..咁快無哂直通巴士...所有野我都重味訂wo..

大宅

我會1月27號(即係年初2去)

水晶宮

親子王國15週年勳章

請問門票多少錢?
原帖由 oralb 於 09-1-19 17:47 發表

:( :( :( ...
[

大宅

原帖由 amychoi 於 09-1-20 09:52 發表
請問門票多少錢?
大馬戲...HK$153, 野生動物園....HK$149

水晶宮

親子王國15週年勳章

THANK YOU!

原帖由 oralb 於 09-1-20 09:54 發表
[

男爵府

我賣2set套票多咗1張動物園入場卷,有無人要?
PM 我,可以快遞商業地址。

25/1 有張大馬戲,但要當天在長隆酒店才可以取票。

大宅

BK Milk勳章

想請問,在動物園個website睇見有套票係(動物園+馬戲)價錢係人230一套,想問過年有無

複式洋房

ORALB 你係味住永成呀??~

男爵府

中旅 d車成日都滿,我 week day 去,來回兩程係滿晒,一個位都無剩。

禁止發言

大宅

原帖由 winglamhk 於 09-1-20 17:31 發表

ORALB 你係味住永成呀??~
係呀, 我係網上book, check in 時至錢.

男爵府

好媽媽勳章

oralb你book咩房幾錢一間?
我book大床房rmb390/晚

原帖由 oralb 於 09-1-21 15:39 發表
係呀, 我係網上book, check in 時至錢.

大宅

原帖由 carykwok 於 09-1-21 22:22 發表
oralb你book咩房幾錢一間?
我book大床房rmb390/晚

Book咗twin room, RMB350/night (incl. breakfast for 2)

複式洋房

我都搞掂左喇..跟康泰...住長隆新酒店...
2個人...共$2700...都有d心痛..因為係我請..

首頁
23456...12

尾頁

跳至