自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今天去完, 11:00開始入, 人都不是太多, 但都係要排隊入, 都好快入去,地方大好舒服,而且可以慢慢試啱先買~~ $25的已沒有杏色, 只得黑色, $50的都有公主粉綠色的, 米奇有少量, 但好快無曬啦, 其他款都好多顏色,都幾平$88-98, 拖鞋$50, 都好舒服, 我都買左成十幾對, 阿女就最多,我和老公同埋個女可以穿親子裝去街, 好開心呢...!!!! 如有穿開這個牌子的朋友, 真係不妨去看看呢!!

大宅

原帖由 Anpanmama 於 09-1-9 23:54 發表

你囡囡隻脚長幾多呀?計cm噃!

我囡囡依家11個月,腳長12cm呀,其實好想買對比佢for黎緊夏天著,我諗13cm以上就可以了

唔知你係咪幫我忙呢?

子爵府

原帖由 samsonlee 於 09-1-10 23:22 發表
今天去完, 11:00開始入, 人都不是太多, 但都係要排隊入, 都好快入去,地方大好舒服,而且可以慢慢試啱先買~~ $25的已沒有杏色, 只得黑色, $50的都有公主粉綠色的, 米奇有少量, 但好快無曬啦, 其他款都好多顏色,都幾平$ ...

請問你排左幾耐先入到去呀?今日我朋友話要排4個鐘先至入到去,'客'去我都唔敢去.

男爵府

毛毛果對今日買98蚊咋,sale話昨天188, 我今日買o左兩對:D

原帖由 natalielin 於 09-1-9 13:27 發表
有冇最普通個d款呀?大人同小朋友?幾多錢呀?thx!http://www.crocs.com.hk/images/products/large/080527040405_MALINDI_W_COT_ANGLE. ...

男爵府

我大約兩點去到, 完全唔駛排隊喎! 比錢就一時時, 有時有條龍有時又唔駛排, if 唔趕時間就行多陣先比錢囉!

原帖由 pauline.c 於 09-1-10 23:30 發表

請問你排左幾耐先入到去呀?今日我朋友話要排4個鐘先至入到去,'客'去我都唔敢去.

子爵府

原帖由 Hellocandy 於 09-1-10 23:35 發表
我大約兩點去到, 完全唔駛排隊喎! 比錢就一時時, 有時有條龍有時又唔駛排, if 唔趕時間就行多陣先比錢囉!

唔該哂!!明天去逛逛先.thx!!

民房

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 BOBO128 於 09-1-10 00:48 發表
我今晚都有去買 ......... 小朋友既 mickey 鞋只有黑色 & 灰色, 而且數量只有 20-30 對. 公主小朋友鞋, 只有 10 幾對,而且好 dirty, 無人要. 其他鞋都是最 basic 款, 好多 colour, 貨.
毛毛鞋只有女裝, 但好似要 $18 ...
我今日17:30hrs入場,唔使排隊,直入,收獲不少 共8對大人鞋$582,鞋花(jibbitz)HK$1拍買,最後叫價$91有24粒,本想買比呀仔,mickey鞋....無哂(問過唔會返貨),小朋友鞋只有beach 款最多色(最普通款)但都要$88,返而女裝款就平 patra (red) $50, mary jane $88, 拖鞋scutes$50,職員有禮,地方大,平 ,值得去!!!!

男爵府

原帖由 pauline.c 於 09-1-10 23:40 發表

唔該哂!!明天去逛逛先.thx!!

倉后:
又出動啦!?
call我!

大宅

原帖由 pauline.c 於 09-1-10 23:30 發表

我都係排左唔駛半個鐘, 就可以入啦, 可能你朋友想買一元的款, 所以就要好早去排啦, 因為頭100個先有此優惠的

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我琴日都買左毛毛個對呀,$98咋
我2點入場唔使排隊,2;30比$都唔使等,一行去就可以比~

[/url]

大宅

我今日11點幾去,冇乜人。但係D小朋友款冇乜選擇,顏色好深。有買10對送$100。不過我盡左力都係買得7對。

大宅

醒目開學勳章

alvismother,
is it disney white/black one no la? how about $25 any choice? women's $50 is what style?
thx

珍珠宮

畀面勳章

I went there this afternoon and bought 20 items for the whole family, only costs $1,480. Very happy

大宅

原帖由 NLa 於 09-1-11 13:53 發表
alvismother,
is it disney white/black one no la? how about $25 any choice? women's $50 is what style?
thx

disney white/black 仲有,$25冇la!women's $50 係拖鞋.

大宅

醒目開學勳章

原帖由 alvismother 於 09-1-11 14:23 發表

disney white/black 仲有,$25冇la!women's $50 係拖鞋.

Thanks alvismother

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

I just back, I bought 10 items, buy 10 items can reduce $100, I just paid $640, Happy shopping! I cannot buy $25 items and Mickey , no stock!
Kinglong

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

could u tell me how to upload the photo in the post? thank you in advance!
Kinglong

男爵府

我家姐今日再去, 報料話昨天人字拖98, 今天50, 我叫佢幫我買多對, 佢就昨天買了

睇黎日日唔同價, 真係玩死.

毛毛 day 1 - 188, day 2 - 98
人字 day 2 - 98, day 3 - 50

相差咁遠, 好難估o者!

伯爵府

好不開心,買不到$25男裝鞋!
原帖由 celialawrence 於 09-1-9 23:17 發表

哈哈... 咁我咪係其中一個? 我都買左廿二對呀... 都係幫D Friend買囉, 實在太抵麻! 我都有見到好多人仲多過我, 排隊俾錢果時我前面果個都係兩大袋, 另外仲有個男人買$25果D買成十幾對, 十幾個鞋盒咁囉住! ...
Kinglong

首頁

尾頁

跳至