自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人買過皮袋 (係 ebay到),

有事想請教一下

thanks

大宅

有冇人介意打幾個字答下我呢

唔想問親野都冇人答

男爵府

畀面勳章

未買過mouth: mouth:

大宅

在ebay 買玩具, 精品, Nike Air運動鞋 及movie T shirt 比囝囝就試過,但就無買個袋喎!

我係講美國 ebay, 你係唔係指美國ebay抑或香港ebay?

大宅

thz for reply

hk ebay ar :)

水晶宮

妳有野想問....可以先把問題寫出來~

這樣比較會令人知道自己幫到與否 ...

有在ebay買過野的...未必買過皮袋 !
有買過皮袋的....又未必是在ebay買 !

那妳問題究竟是出在皮袋上還是ebay上呢 ? 點解第一步就要人去估妳會問咩野呢 ?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

無買過,要睇實物,怕貨不對辦。

大宅

原帖由 tammy2008 於 09-1-10 00:52 發表
妳有野想問....可以先把問題寫出來~

這樣比較會令人知道自己幫到與否 ...

有在ebay買過野的...未必買過皮袋 !
有買過皮袋的....又未必是在ebay買 !

那妳問題究竟是出在皮袋上還是ebay上呢 ? 點解第一步就要人去估 ...

其實我係想問一個 seller 的野, 唔知有冇人幫人幫佢買過,

我覺得個 seller sell 果0的野比較 specific , 只係試下係到問下......
我諗都係冇嫁啦, 所以就剩係問下有冇人買過皮袋,
如果再收窄個範圍, 我驚仲冇人睇 tim

mouth:

首頁

尾頁

跳至