跳至

首頁

尾頁

別墅

囝囝一向都唔係好跟爸爸的。
昨天我同C6排排坐睇電視, 之後C6攬左我一下。
個囝見到後馬上大哭, 仲要哭到收唔到聲。
之後我抱番囝囝, 他馬上收聲。 不過他仍然推開
爸爸, 唔準爸爸點我。 搞到爸爸好唔開心~~~

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

try 下爸爸抱囝囝時, 同時攬下媽咪. 大家一起大床上玩 大 lok look. 爸爸攬著囝囝滖刑床邊, 到媽咪攬著囝囝返入去! 大家一玩 好 happy 的
大個仔是"華"

別墅

哈哈,我覺得好搞笑呀,咁細個就識呷醋!媽媽你當時係咪好"lum"呢?

原帖由 VaVaSo 於 09-1-9 13:39 發表
囝囝一向都唔係好跟爸爸的。
昨天我同C6排排坐睇電視, 之後C6攬左我一下。
個囝見到後馬上大哭, 仲要哭到收唔到聲。
之後我抱番囝囝, 他馬上收聲。 不過他仍然推開
爸爸, 唔準爸爸點我。 搞到爸爸好唔開心~~~ :cr ...

大宅

我個女好早就已經有呷爸爸醋架嘞!
有時老公拖我OR抱下我, 佢又未至於大喊既, 不過會即時推開爸爸, 之後成日人攬住我囉! 爸爸成日都玩佢架, 明知佢唔LIKE都成日特登攬我架囉!

大宅

係呀, 我個女都係咁, 老公一攬住我佢就即推開我地, 然後要我抱佢, 跟住又要爹地抱, 好鬼嗲.

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

你地0既囝囝囡囡就好啦,咁痴你地。我個囝囝都唔痴我,痴哂老公。我同老公一齊放工返屋企,阿仔見到爸爸就笑得好開心,淨係要爸爸抱唔要媽媽抱。

複式洋房

VaVaSo :
以前boyboy都係咁的,
我就會同爸爸一齊抱住佢,
一路玩tum tum轉一路唱歌,
佢而家接受左啦~
成日都主動一手攬我,一手攬爸爸,
仲自己唱埋歌...。
叫爸爸唔好唔開心啦,
教下佢一齊就得ga la!

首頁

尾頁