跳至

首頁

尾頁

別墅

TKO 媽咪新年聚會

地點 : 坑口蔚藍灣畔會所
日期 : 初五(30/1) 星期5 (Confirmed)
時間 : 1:15 - 3:15pm

我將初5 (30 Jan) 嚟唔到嘅名delete 左, 如果依家妳地又嚟到就報返名啦, 唔該哂~~

報名: -

1. irenepyy 謙謙 2A1B
2. qq281207 2A1B
3. littpigmom Ava 2A2B
4. MelodyFPY
5. gigi_soha 1A1B
6. 蛋撻(妹妹) 2A1B
7. ck2005ml
8. Ling0103 2A1B
9. okwai 2A (媽咪+工人)及1B
10. purplerabbit 2A2B

別墅

還可以參加嗎?唔該2大1小!

複式洋房

我 30/1 黎唔到, 要返工, 請取消我啦. 下次再玩過.

別墅

回覆 # 的文章

11. Pollysiu 2A1B

別墅

TKO 媽咪新年聚會

我將初5 (30 Jan) 嚟唔到嘅名delete 左, 如果依家妳地又嚟到就報返名啦, 唔該哂~~

4. gigi_soha 1A1B
5. 蛋撻(妹妹) 2A1B
6. ck2005ml
7. Ling0103 2A1B
8. okwai 2A (媽咪+工人)及1B
9. purplerabbit 2A2B
10. bonnieysc
11. Pollysiu 2A1B

各位, 我已經book 左場啦. 另外果日會唔會買d嘢食咁, 定係大家係屋企帶d剩餘物資咁呢?

男爵府

各自野帶野黎都好.

原帖由 qq281207 於 09-1-24 22:28 發表
TKO 媽咪新年聚會

...

子爵府

Sorry, 我果日可能要去拜年, 應該黎唔到, 唔好意思.

別墅

新年快樂....我初5又來唔到....qq 搞唔搞2月14日情人party....家銳仔大派...不過2pm前....跟住要上playgroup

wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

因為是gathering 時間剛吃完飯, 我都
覺得不必額外買東西吃, 媽咪們也可隨心帶點小吃來!

男爵府

點呀, 後日係邊等.

原帖由 okwai 於 09-1-27 11:09 發表
因為是gathering 時間剛吃完飯, 我都
覺得不必額外買東西吃, 媽咪們也可隨心帶點小吃來!

禁止訪問

大宅

對唔住, 我重未決定嚟唔嚟, 因為我大細B都病了, 流鼻水加咳嗽, 我明日帶佢地去睇醫生, 要睇佢地星期五的情況再決定, 真係非常SORRY

大宅

重想問有MUD玩, 因為我大仔3歲半多D, 如果無嘢啱玩, 我就唔帶佢, 謝謝.
希望大細B病好, 好想來玩, 但唔想佢地傳播細菌.

大宅

唔駛sorry啦!病佢哋都唔想o既!不過如果佢哋好返啲,駛唔駛留喺屋企休息下呀?我怕佢哋辛苦!希望你大細b快啲好返,唔好要媽咪擔心啦!
原帖由 purplerabbit 於 09-1-28 23:12 發表
對唔住, 我重未決定嚟唔嚟, 因為我大細B都病了, 流鼻水加咳嗽, 我明日帶佢地去睇醫生, 要睇佢地星期五的情況再決定, 真係非常SORRY

別墅

原帖由 minako 於 09-1-26 12:32 發表
新年快樂....我初5又來唔到....qq 搞唔搞2月14日情人party....家銳仔大派...不過2pm前....跟住要上playgroup

我多數都得閒架, 不過好唔好去下第2個club house 玩呀, 有新鮮感呀麻.

別墅

原帖由 purplerabbit 於 09-1-28 23:16 發表
重想問有MUD玩, 因為我大仔3歲半多D, 如果無嘢啱玩, 我就唔帶佢, 謝謝.
希望大細B病好, 好想來玩, 但唔想佢地傳播細菌.

我可以係屋企帶d玩具落去玩, 不過唔知岩唔岩3歲小朋友玩喎~~

別墅

原帖由 LittlePigmom 於 09-1-28 19:08 發表
點呀, 後日係邊等.

妳PM妳個英文名比我, 到時我智交比club house, 果日妳講妳個名同話佢知參加party 就得架啦, 到時應該要登記妳個身份証架. 跟住妳搭lift 上2樓平台自己去club house 就得架啦~~

別墅

TKO 媽咪新年聚會

地點 : 坑口蔚藍灣畔會所(2號董事屋)
日期 : 初五(30/1) 星期5

4. gigi_soha 1A1B
5. 蛋撻(妹妹) 2A1B
6. ck2005ml
7. okwai 2A (媽咪+工人)及1B
8. purplerabbit 2A2B (to be confirmed)
9. bonnieysc
10. Pollysiu 2A1B

請上次, 即12月28日Christmas Party 無join 嘅媽咪, PM妳地個英文名同電話比我, 到時我會交個guest list 比club house, 果日妳講妳個名and 話佢知參加(2號董事屋)嘅 party就得架啦, 到時應該要登記妳個身份証架. 跟住妳搭lift 上2樓平台自己去club house 就得架啦~~

另外果日我地唔會買嘢食架啦, 大家如果可以就各自帶d嘢嚟食啦~~

有乜問題可以係道或者PM我啦~~

大宅

qq,
多謝你的安排呀!

大宅

我想去,但要返工啊!

首頁

尾頁

跳至