跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

gigi, 謝謝你關心, 佢地好番好多, 只係有D攰, 我明日都應該會嚟, 不過可能剩係帶細B, 因為我驚大B無MUD嘢啱玩, 可能叫姐姐帶佢去公園玩算.
好高興認識你哋, 明日見.

原帖由 gigi_soha 於 09-1-29 01:45 發表
唔駛sorry啦!病佢哋都唔想o既!不過如果佢哋好返啲,駛唔駛留喺屋企休息下呀?我怕佢哋辛苦!希望你大細b快啲好返,唔好要媽咪擔心啦!

男爵府

又到我果個傷風, 可能黎玩一陣.

原帖由 purplerabbit 於 09-1-29 22:12 發表
gigi, 謝謝你關心, 佢地好番好多, 只係有D攰, 我明日都應該會嚟, 不過可能剩係帶細B, 因為我驚大B無MUD嘢啱玩, 可能叫姐姐帶佢去公園玩算.
好高興認識你哋, 明日見.

...

禁止訪問

別墅

原帖由 ck2005ml 於 09-1-30 21:04 發表
qq 和各位

對不起, 我沒有出現. 因為我出發時, 發現遺失了八達通和証件....回家做停卡手續. 下次再會....

唔緊要啦, 實有機會再玩過嘅~~

別墅

今日玩得很開心 !能夠認識了新的朋友仔(4位靚女) !真的要多謝qq的安排!下次再搞聚會一定會再參加!

我已將今日所拍的照片放了在本人的facebook內!
有興趣參觀就add我啦![url=]([/url]b[email protected])

大宅

祈祈都好開心, 不過今日有少許肚瀉, 可能佢成日趴玩地下又攞野食.
我係電腦盲, 我想問點樣ADD去你的FACEBOOK呀, 謝謝

原帖由 bonnieysc 於 09-1-30 23:03 發表
今日玩得很開心 !能夠認識了新的朋友仔(4位靚女) !真的要多謝qq的安排!下次再搞聚會一定會再參加!

我已將今日所拍的照片放了在本人的facebook內!
有興趣參觀就add ...

首頁

尾頁

跳至