跳至

首頁
34567...11

尾頁

男爵府

原帖由 alialione 於 09-2-17 14:10 發表
邊本雜誌睇到呀!雪雪同霜霜一定好上鏡喇!

係迪士尼公主雜誌.. 其實只係send左2張佢地studio扮公主的相上去者~~hehe 都睇過架啦

我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

男爵府

多謝各位~~
好耐無上黎bk... 好忙碌咁..
雪雪已經返左學個幾星期. 都習慣了佢而家返上午班~
下午可以返黎溫下書.. .之後同妹妹玩下or 去下街.
我變得夜晚無咁忙. 所以都係好事.
而家哩間學校可以報舞蹈班. 希望雪雪會鍾意學啦

男爵府

各位~

請問有沒有合訂Smartfish?價錢我問了後再告之!

男爵府

各位午安~

大宅

好媽媽勳章

各位中環飯友, 趁我放產假前, 再來幾次lunch得ma?
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

大宅

好媽媽勳章

小白~

做全職媽咪, 真係好忙碌, 加上妳仲要湊兩個, 直頭無事停
雪雪返得開心就好la, 咁雪雪下午有無瞓覺, 舞蹈班係跳中國舞定其他舞?
我又要睇妳 blog

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 daikam 於 09-2-24 18:04 發表
各位中環飯友, 趁我放產假前, 再來幾次lunch得ma?

仲有幾耐放假呀

男爵府

原帖由 daikam 於 09-2-24 18:14 發表
小白~

做全職媽咪, 真係好忙碌, 加上妳仲要湊兩個, 直頭無事停
雪雪返得開心就好la, 咁雪雪下午有無瞓覺, 舞蹈班係跳中國舞定其他舞?
我又要睇妳 blog ...

雪雪學校係跳芭蕾舞... 佢而家唔瞓晏覺架啦. . 我反而覺得咁仲好. 而家日頭放學就食飯做功課溫習... 之後由得佢自由玩到夠or 睇vcd.or同佢出下街. 又可以早d沖涼... 先dinner.. ..之後夜晚同爸爸妹妹玩陣&睇本故事書就9:30pm早d瞓. . 時間好用d.. 佢又開心左.
你睇到我blog架喎.. 我有add你blog友架

男爵府

我今日係豐x買左canon110is 粉紅色
標價$2780.. 我問佢有無得平...
最後$2680.送4g sd card, mon貼(幫我剪埋貼埋)
1x代電, 仲送多左個card reader(價值$59個款)
哈..我仲分12期添... 仲有..百x易賞錢card可以儲埋分...
我覺得好抵~~

男爵府

原帖由 littlewhite_amy 於 09-2-24 22:39 發表
最後$2680.送4g sd card, mon貼(幫我剪埋貼埋)
1x代電, 仲送多左個card reader(價值$59個款)
哈..我仲分12期添... 仲有..百x易賞錢card可以儲埋分 ...

真係好低喎!

男爵府

原帖由 littlewhite_amy 於 09-2-24 22:35 發表

雪雪學校係跳芭蕾舞... 佢而家唔瞓晏覺架啦. . 我反而覺得咁仲好. 而家日頭放學就食飯做功課溫習... 之後由得佢自由玩到夠or 睇vcd.or同佢出下街. 又可以早d沖涼... 先dinner.. ..之後夜晚同爸爸妹妹玩陣&睇本故事 ...

瑤瑤k1時已經唔訓晏覺啦,現在9:00上床睇書,9:30就睡覺!

子爵府

hihi~
想問下各位, 中西區有無邊度有英文phonics course? 想俾阿囡讀呀~~

男爵府

Adrian~

Happy Birthday

大宅

好媽媽勳章

Adrian~
Happy 1st Birthday
祝身體健康, 高大英俊, 開心快活, 聽哂爸媽話

大宅

好媽媽勳章

原帖由 HCbb 於 09-2-25 16:27 發表
hihi~
想問下各位, 中西區有無邊度有英文phonics course? 想俾阿囡讀呀~~

學phonics網址推介

http://www.starfall.com/

大宅

好媽媽勳章

原帖由 littlewhite_amy 於 09-2-24 22:39 發表
哈..我仲分12期添... 仲有..百x易賞錢card可以儲埋分 ...

靚女真係5同d, 咁妳買機時有無帶埋雪雪同霜霜, 可能重送得多d

相信如我買淨係得1個電蕊送乍

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-2-24 20:46 發表

仲有幾耐放假呀

我會4月8號開始放產假
1於趁我放產假前, 妳同我食返餐得ma

大宅

好媽媽勳章

原帖由 monica_kam 於 09-2-25 13:20 發表

瑤瑤k1時已經唔訓晏覺啦,現在9:00上床睇書,9:30就睡覺!

達達通常sat & sun 先無得訓晏覺, 個日就會早d瞓, 9:00飲奶, 9:30上床講故事, 10:00先瞓著

到mon實會瞓晏覺

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 daikam 於 09-2-26 18:22 發表

靚女真係5同d, 咁妳買機時有無帶埋雪雪同霜霜, 可能重送得多d

你係大肚靚媽, 一定送得更多啦..
我去買, 連電芯都無

男爵府

原帖由 daikam 於 09-2-26 18:22 發表

我有帶埋佢地2個去架.. 雪雪仲係到呱呱叫... 搞搞震

首頁
34567...11

尾頁

跳至