跳至

首頁

尾頁

複式洋房

little-angie 樂言 言言 18-1
miki_fion
皓雋 細佬/臭豬豬 18-1
Boosaa
傲衡 ---- 18-1
wah007 顥顥 --- 18-1
Walterson 煥朗 BB 18-1
Wongkafa 峻憘 憘憘豬 18-1
karischui 凱晴 18-1

原來都有好多人同晴晴同一日生日~
你哋諗咗點慶祝未呀?
因為今年好近新年, 所以我會同屋企人做節時同佢一齊慶祝吖~

大宅

原帖由 karischui 於 09-1-10 10:28 發表
miki_fion 皓雋 細佬/臭豬豬 18-1
Boosaa 傲衡 ---- 18-1
wah007 顥 ...

我响英國住,所以好難得先搵到另外3 個 chinese bb 同言言一齊响星期六嚟我屋企慶祝,1 個男 bb 1歲9個月,1 個女 bb (言言表姐) 1歲6個月大,另外一個女 bb 响07年12月24日出世,即係大言言三個星期,希望歲數唔係爭得好遠,佢哋會玩得開心啦!

複式洋房

其實都冇所謂吖~ 我覺得只要係小朋友, 佢哋都會玩得好開心~ 晴晴生日, 我都係得三個哥哥d小朋友陪佢玩, 但佢哋個個都大晒啦, 5個入面, 最細o個個都巳經十歲, 但晴晴都好like同佢哋玩架~

不過晴晴係俾育嬰園湊嘅~ 剛剛17號就係生日會, 咁就會有好差不多年紀嘅小朋友一齊玩, 聽日就係啦~ 所以我都好期待呀~

大宅

miki_fion
皓雋 細佬/臭豬豬 18-1
Boosaa
傲衡 ---- 18-1
wah007 顥顥 --- 18-1
Walterson 煥朗 BB 18-1
Wongkafa 峻憘 憘憘豬 18-1
karischui 凱晴 18-1
chicchic05 軒軒 18-1

聽日就1歲啦..... hehe

複式洋房

遲咗睇過咗添...
我地凈係買個大蛋糕咋.

補祝個個BB快高長大!

大宅

開咗 party 啦!不過 d bb 各有各玩,我言言同佢一齡半o既表姐就周屋走 (言言熟地頭兼熱情款客,表姐唔多怕醜,但係就係同番自己屋企人玩多),一個一齡 bb 就好怕醜,成日都要媽媽陪住,一個一齡九個月大 bb 啱啱响車比人叫聲入屋,跟手見到我老公,之後就扭咗起碼半個鐘計……
其實個 party 最開心好似係大人多 dd,不過後來 d bb warm up 咗之後都唔錯,最攪笑係將佢哋放上 sofa,好得意啊!
言言今年食咗三個蛋糕同收咗唔少禮物,可惜生日期間發燒,所以唔夠完美囉……
今日又燒過……唉……希望快快好番啦!

首頁

尾頁

跳至