自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

恭喜晒

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170512/bkn-20170512113309235-0512_00862_001.html

「跳水皇后」吳敏霞上年公開與翻版林峯、男友張效誠秘戀多年嘅秘密,大家都睇好呢對戀人可以開花結果,而今日就有好消息公布喇,就係張效誠趁二人拍節見嘅時候,公開向吳敏霞求婚,真係開心到呢!!

吳敏霞同男友張效誠齊齊為一個大陸美食節目做嘉賓,忽然張效誠手執「forever marry me」字樣嘅鮮花,即場亦擺有一個「∞」圖案花橋,並喺雙方父母嘅見證下向女友求婚:「用一生守護你,你願意嗎?」吳敏霞即場感動落淚,場面感人。張效誠繼續發功,自爆等足8年,依家就決定行動:「本來想在30歲結婚,但因為你備戰奧運只能等待。現在已經整整8年了,世界上已經沒有任何理由讓我們繼續等待下去!」

而張效誠訂製嘅求婚鑽戒都好有意思,品牌要求男士憑身份證一生只可以訂製一隻鑽戒,送畀一個此生唯一摯愛嘅女人,足以見證張效誠視吳敏霞為一生最愛,張效誠說:「一生只愛一人就是,無論我們走多遠、多久,我的心一直都在你那,除了你,我找不到更好的人。」真係冧出邊際呀~~~

吳敏霞自己都有上載合照到微博,向大家公布喜訊:「因為是你,所以我們。一生只愛你一人。」

張效誠跪晒地,真係好有誠意。

即場咀嘴。

兩個都感動到喊晒口,真係好Touching。

呢隻戒指,一生人只可以買一隻㗎!!

Sweet到呢。

吳敏霞上載場微博,同大家公布好消息,仲講到明:「一生只愛你一人。」

唔怪得之吳敏霞喊到咁啦。

雙方父母都有在場見證,真係打風都打唔甩~~

siu05    發表於 17-5-13 17:01
gobaa49    發表於 17-5-13 11:41
wcpcelia    發表於 17-5-13 09:47
good_pig    發表於 17-5-13 01:00

伯爵府

子爵府

公爵府

回覆樓主:

恭喜
隻戒指之後應該好多人買

侯爵府

回覆樓主:

男爵府

笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章

琥珀宮

畀面勳章

恭喜

珍珠宮

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mickeyeva 發表於 17-5-12 16:34
恭喜晒

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

拎住果個咩餅黎?
放下自在

男爵府

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

公爵府

水晶宮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

"用一生守護你"----------------聽到都感動﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

伯爵府

回覆樓主:

so sweet

大宅

子爵府

so sweet

吳敏霞越來越靚女,感覺舒服,襟睇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至