美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

我認識有個auntie ,佢係某綠色銀行嘅老細,人人稱呼她叫何太,我成日聽佢講個個星期都會去銅鑼灣時x廣場對面嘅二x年廣埸做facial,好似叫xxx,我聽佢講喺果間美容院都做左成年啦,但佢每個月都要比十幾廿萬買療程,但問佢買D咩佢又唔知,做幾多次佢又唔知,因為我又唔熟美容依D,我真係好擔心佢比人呃,其實佢都就嚟80歳,真係每個月都咁多嘢做咩?你地覺得佢會唔會係比人呃呀?

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你同佢一齊去睇下囉

子爵府

四姨 發表於 17-5-14 23:32
我認識有個auntie ,佢係某綠色銀行嘅老細,人人稱呼她叫何太,我成日聽佢講個個星期都會去銅鑼灣時x廣場對 ...

每個月十幾廿萬
多數有呃的成分……

複式洋房

80歲都呃,真無良

子爵府

我認識有個auntie ,佢係某綠色銀行嘅老細,人人稱呼她叫何太,我成日聽佢講個個星期都會去銅鑼灣時x廣場對 ...
Auntie 可能好悶,d 女仔係咁落咀頭奉承佢,佢咪聽人講買依樣個樣course好呀,靚呀,咁咪買埋一大堆 囉!
我做個間美容院都係咁,d 亞太,個個月買拾幾萬course 都有,纹眉,眼,唇3樣,20萬

有d 按摩師仲衰,同d亞太,婆婆扮friend, 借錢都有!

水晶宮

都80, 有錢俾人呃又開心有乜所謂....
最緊要auntie開心...

子爵府

你同auntie 上去一次,睇吓佢買咗乜嘢,仲有幾多,揾佢負責人出嚟,客客氣氣,話auntie 仲有咁多course, 唔好再叫佢買喇!佢屋企人有d 擔心!
你話你哋都大概知佢乜嘢背景,唔知都唔緊要,買咗就算,唔好sell 佢,老人家嚟架!

複式洋房

邊間? 1X健?

大宅

我覺得佢俾人呃

禁止訪問

大宅

我覺得佢俾人呃...就算打針呀..hifu呀..都做唔到咁密咁多架...或者已經買到90歲都未做得完既次數..但期限就係2-3年...最後當然就係話到期了.

不過佢80歲..可能太悶..想搵人傾下計...如果錢買到佢開心..都好既.
但就益左呃佢班人....
呢d應該屋企人同佢傾傾..或者陪佢上去睇下究竟買左幾多..可能已經幾百m...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章 食得好勳章

甘多錢, 有咩可能呀?? 咩FACIAL貴成甘?? 甘既價去整容都得了

別墅

真係要勸下,有錢都唔係咁使!
靚野都未必夾皮膚,最重要適合自己
做得多又唔見得一定好

民房

最慘係,我睇唔出佢用左成百幾萬,但有咩改變到呢!

首頁

尾頁

跳至