自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

由你係有線主持旅遊特輯時,我一直好仲意睇你節目。你做嘅節目一向感到你有熱誠和認真。有種陽光嘅感覺,又有D戇直有D幽默。
到左大台拍劇,雖曾感演技幼嫩,但近來見,一齣劇比一齣進步的。
感覺到洪永城係好愛唐詩詠,點解分手一定要話人賤男呢?之前傳過一D緋聞,全都係無證據,一係就一大班人影嘅相話人有野,一係就陳年舊事.....似係記者有心抹黑佢多D!
其實唔甲分手都好正常,唔通拍拖一定要結婚唔可以和平分手?對住(有一種女朋友叫唐詩詠)...一邊自己常被抹黑,另一邊又常被讚不能錯過的好女友...相信洪永城再一齊都好大壓力。希望洪永城唔好再被抹黑,好唔公平。比佢地和和平平分手,大家過得更好吧!

伯爵府

黑糖豆醬 發表於 17-5-17 01:41
由你係有線主持旅遊特輯時,我一直好仲意睇你節目。你做嘅節目一向感到你有熱誠和認真。有種陽光嘅感覺,又 ...

我都幾喜歡洪,感覺佢係有深度的人。其實男女感情,大家又點知咁多。合則來不合則去,外人那有資格評論。

Chirley    發表於 17-5-17 17:00
davywm    發表於 17-5-17 15:32
esmehouse    發表於 17-5-17 11:14

瑪瑙宮

好媽媽勳章

厚多士 發表於 17-5-17 02:20
我都幾喜歡洪,感覺佢係有深度的人。其實男女感情,大家又點知咁多。合則來不合則去,外人那有資格評論。
...

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

由你係有線主持旅遊特輯時,我一直好仲意睇你節目。你做嘅節目一向感到你有熱誠和認真。有種陽光嘅感覺,又 ...

cable時已喜歡Tony , 我覺得D記者成日做衰Tony ,從馬明事件到平時見女的態度 ,明顯係女既唔係咁愛男 , 本來都幾鍾意唐 ,但今次我係覺得Tony可憐 ,比人飛仲要比D網民鬧 !

男爵府

chloe666 發表於 17-5-17 02:34
cable時已喜歡Tony , 我覺得D記者成日做衰Tony ,從馬明事件到平時見女的態度 ,明顯係女既唔係咁愛男 , 本 ...

唐同人咬耳仔,同人食甜品,幫撒嬌做宣傳又坐王浩信大脾都冇乜野,但如果li d事發生係洪身上,一定比人鬧到暈。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

我覺得“唐”“Tony ”之戀裡面,“唐”好似成日自命比“Tony”高 level(因為有人讚),把將“Tony”比了下去,有一種高高在上,“有我做你女友,你執到啦”“我大把人爭住追”唔志在,嘅感覺。

男爵府

霜霜 發表於 17-5-17 02:53
我覺得“唐”“Tony ”之戀裡面,“唐”好似成日自命比“Tony”高 level(因為有人讚),把將“Tony”比了下 ...

Tony以前係有線,感覺佢唔慣而家成日有記者跟蹤佢。反而唐對住記者就好識做,識討好人。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

黑糖豆醬 發表於 17-5-17 03:04
Tony以前係有線,感覺佢唔慣而家成日有記者跟蹤佢。反而唐對住記者就好識做,識討好人。
...

我鐘意睇 Tony 做旅遊節目,可以做身體力行,儍得嚟有禮貌。

Chirley    發表於 17-5-17 17:01
是是但但    發表於 17-5-17 15:59

大宅

BK Milk勳章

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

呢件事上面,我覺得似係唐c飛Tony睇番Tony做訪問都處處維護唐,但唐就成日哦哦,講到唔關佢事咁 戥Tony唔抵。

水晶宮

回覆樓主:

洪永成有上 bk

公爵府

回覆樓主:

都覺得佢幾好喎

伯爵府

一直覺得洪幾好 又幽默又好好禮貌咁 但個女好高竇 同個男出街都唔拖手 驚死比人知咁

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

兩人感情完結其實干我們花生友咩事,
一定要一個人錯晒嗎?
只怪錯的時間遇上錯的人,
何況報紙雜誌閒人日日唱佢地分手,
唔係話男既翻撻就係女既收兵
再唔係果啲契哥走晒出來護花傾情

咬香口膠    發表於 17-5-17 10:31
CACACAROL    發表於 17-5-17 09:40

子爵府

霜霜 發表於 17-5-17 02:53
我覺得“唐”“Tony ”之戀裡面,“唐”好似成日自命比“Tony”高 level(因為有人讚),把將“Tony”比了下 ...

同感!

珍珠宮

好媽媽勳章

洪永城係幾好, 但感覺他是無腳的雀仔, 唔會肯同你結婚生仔個隻.

唐都三十幾, 正路會急D, 想結婚, 唔想再拖拖拉拉.

男爵府

jaycee_mami 發表於 17-5-17 08:03
洪永城係幾好, 但感覺他是無腳的雀仔, 唔會肯同你結婚生仔個隻.

唐都三十幾, 正路會急D, 想結婚, 唔想再拖 ...

33歲係娛圈,有幾多個男明星會結呀,要做結婚嘅決定唔容易呀。由以前年代,四大天王都唔會咁早結啦。

大宅

瀟灑兔兔 發表於 17-5-17 06:42
一直覺得洪幾好 又幽默又好好禮貌咁 但個女好高竇 同個男出街都唔拖手 驚死比人知咁
...

係,我都係咁諗。。

而且佢明知自己有一另一半,都仲要同馬明挨身挨勢。。佢根本無諗過男友感受。。

男爵府

回覆樓主:

我都好鍾意睇洪,好陽光好幽默。
兩人感情事,外人真係好難明

首頁
12345...7

尾頁

跳至