懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

最後經期第一日系3月31號,自己計就6w6d,去照閃閃,醫生話size好細,吾似有7w,問我經期准吾准,我話准架,醫生話咁睇得個5w幾,但已經有心跳,醫生話2星期返來覆診。啱啱睇張照聲波CRL:2.5mm **w*d冇寫幾w幾日。我大仔果陣6w3d去照CRL有0·72cm.真系好奇怪,2.5mm即系得0.25cm。我上網睇呢個size應該系4w幾。醫生又話有5w幾,有心跳。依家仲要等10幾日再照,好擔心。請問有冇jm都系5w幾有心跳,CRL得2.5mm呀?

珍珠宮

Shiawasena 發表於 17-5-20 17:04
最後經期第一日系3月31號,自己計就6w6d,去照閃閃,醫生話size好細,吾似有7w,問我經期准吾准,我話准架, ...

我果時6w幾去照果陣仲乜都照唔到,去到8w5照果陣先照到,都係得0.59cm,先開始有心跳

男爵府

6w
3.4mm

複式洋房

我尋晚都去左照B, 原本計算7W2D 既bb, 淨係照到CRL0.59cm, 醫生預計只有6W3D,不過因為我本身經期唔多準時,上個月遲到一星期, 所以細少少我覺得可以接受。

但陰超照唔到閃閃。。而加巧驚驚(emoji)
有無sis 都係6~7w 照唔到閃閃架

p.s. 上年10月先小x (約5w, 唔太肯定幾大)左次(emoji)(emoji)

複式洋房

唔好太擔心住啦,可能係太早去照啫

別墅

謝謝各位,琴日又去左照,大左有5.2mm.6w.但心跳慢左得返75,一星期前醫生話有95,依家情況吾理想。要下星期再去照,好擔心。

首頁

尾頁

跳至