爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

日產水貨cube爆左邊側鏡同埋較唔到落去, 大昌做唔到維修, 請問元朗附近有無維修? 朋友叫我搵劏車場, 佢地應該有零件同埋平d, 但我唔知道從何入手......
唔該晒~~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jasmeenmalik 發表於 17-5-23 11:59
日產水貨cube爆左邊側鏡同埋較唔到落去, 大昌做唔到維修, 請問元朗附近有無維修? 朋友叫我搵劏車場, 佢地應 ...
先至電的車場話比聽什麼型號問佢地有無?買左再搵人裝比較平同快.

大宅

jasmeenmalik 發表於 17-5-23 11:59
日產水貨cube爆左邊側鏡同埋較唔到落去, 大昌做唔到維修, 請問元朗附近有無維修? 朋友叫我搵劏車場, 佢地應 ...
大昌唔整水貨車?

大宅

回覆 INC2001 的帖子

唔整呀, 所以咁先至煩...

大宅

回覆 20150618bb 的帖子

請問係唔係問"汽車零件"舖頭? 剛剛我打咗去元朗新世界, 佢話佢地無賣汽車部件...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

jasmeenmalik 發表於 17-5-25 14:40

請問係唔係問"汽車零件"舖頭? 剛剛我打咗去元朗新世界, 佢話佢地無賣汽車部件... ...
試搵的拆車場,打去問,如果再搵唔到,咪搵代買日本野綱上個的,唔使惊.

珊瑚宮

jasmeenmalik 發表於 17-5-25 14:40

請問係唔係問"汽車零件"舖頭? 剛剛我打咗去元朗新世界, 佢話佢地無賣汽車部件... ...
如果買新的,咪問"日本汽車零件"舖頭.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至