自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

alicemic 發表於 17-5-25 00:11
呢啲老豆自私無父愛唔要也罷

根本就冇可能原諒返!仲要帶個大陸女人試婚紗!明知同一件婚紗擺到明玩野!

男爵府

回覆樓主:

真頂唔順嗰對爺孫戀

伯爵府

回覆樓主:

自己婚禮証婚人拖住貌似孫女嘅后母? 點見人呀? 老豆話真愛就唔顧個女感受, 撞婚紗更離譜, 我做女都接受唔到.

公爵府

回覆樓主:

精神病咁

珍珠宮

2024年龍年勳章

KittyMelody1 發表於 17-5-25 01:30
條大陸婆最恐怖.....
直程機心非常啦…扮可憐,騙錢,離間大家,等條老爺兩腳一伸

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔知個編劇會唔會作到大陸婆係真愛

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

我冇睇前面,大陸妹係咩角色?係以前商場職員?

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bearbb5 發表於 17-5-24 23:26
對 mall姐如果要尊重後輩 呢世係咪都要養埋個細媽呢?

佢呢個角色越睇越可憐

同意,其實佢係好可憐

啞子食黃蓮,有苦自己知

瑪瑙宮

好媽媽勳章

gion 發表於 17-5-25 07:40
我冇睇前面,大陸妹係咩角色?係以前商場職員?

係商場入邊賣女裝衫裙架

曾經同 Gordon 拍過拖

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

Mall姐性格咁硬,就係經歷形成,呢種性格相信冇邊幾個男人可以長期頂得順佢

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

小ice 發表於 17-5-25 07:26
直程機心非常啦…扮可憐,騙錢,離間大家,等條老爺兩腳一伸

我都咁話,呃左120萬即走都算,仲要留晌度,1來証明老逗心甘情願俾錢佢,2來留低做埋細媽篤眼篤鼻,3來要人養埋佢,變相食水更深

真係唔打佢算忍得,無可能接受到。

俾我,一定講明有佢無我,你地一齊就咪再出現,快d還錢。
我是一隻喵

男爵府

回覆樓主:

真心接受唔到小白小威戀情。個小白又同過自己男人現在同自己老豆。仲要借左錢。阿小威可以活到幾耐。一陣仲生甘件出黎邊個養。

男爵府

回覆樓主:

mall姐好正常喎,兩下就被人借左120萬, 任何一個做女都睇唔過眼啦。 邊個話無問題就有無問題啦!
由細到大無理, 無供養過, 係我就唔會理呢啲老豆, 血咩源?!

我覺得搵劉丹做呢個角色, 唔適合, 可能tbb無咩人。

伯爵府

好現實的劇情,不知有幾多這樣的家庭,老男人⋯⋯衰咸濕
毛管棟

侯爵府

親子王國15週年勳章

popocat 發表於 17-5-24 22:35
但我覺得佢今集好慘,佢老豆、小白嘢嘢頂心頂肺,賤han 又加多腳踩埋黎,Gordon 又講d唔講d。
雖然Gordon ...
我都覺佢咁激心可以理解...... 賤han一路係公司同佢都係死對頭, 仲要對堂妹唔住, 一腳搭兩船, 傷害佢屋企人.... 而家個老豆聽敵人疏擺唔理自己感受喎

仲有, 自己阿爸咁愛惜未婚妻, 咁自己呢? 之前也交代左佢由細到大被親戚當人球, 幾多委屈都因阿爸掉低自己? 而家對另一個女人咁呵護備至? 連一件婚紗都唔讓? 明落佢面

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實可以理解...會担心阿爸的選擇, GORDON亦有可疑的行為

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bebesoky 發表於 17-5-24 22:44
剩係爸爸娶過細過自己既女人,仲要三九唔識七攞120萬,真係好難接受

...
無錯, 個女正常都應該會生氣的

別墅

女強人大多數係要全世界就哂佢

珍珠宮

850212 發表於 17-5-24 22:43
都唔怪得佢嘅,Gordon前科咁攬,又比人見到同個姣婆一齊,有可疑好正常。阿爸臨老入花叢,樂意比大陸妹呃12 ...

俾我都會咁嬲,但未必咁快掉戒指嘅

男爵府

我係佢都會咁激. 吾講大威呢單, 講到Gordon, 其實佢之前到處留情, 同過咁多女人上過床, 而自己一直都dry 無男朋友, 再見返真係吾會同佢再復情. 因為未結婚都同其他人吾清吾楚, 結婚後條路點走? 會吾會就係一直疑神疑鬼佢會再偷食? 要咁樣過下半世, 我情願吾結.

首頁

尾頁

跳至