自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

HappyYW 發表於 17-5-24 22:35
雖然佢個反應激動左,但如果我老豆同個細個我既女人一齊,我都唔會咁快接受到

係!

仙姐智退小三,
嗰件事我都睇到好振奮!!!

大宅

呢鋪撐mall姐,雖然我之前覺得佢請返賤han係勁賤,正常人都接受唔到未婚夫個ex係自己老豆個女朋友,仲要攞咗佢百二萬既人。
唔係長輩就乜都啱晒,不孝都係咁話,何況佢老豆細細個就丟低佢
但丟戒指實在太衝動

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珍珠宮

我覺得mall姐老豆又煩又白痴.
後生唔養女, 老時返黎要親情.
邊有咁便宜.

侯爵府

chickenwing2006 發表於 17-5-25 08:07
係商場入邊賣女裝衫裙架

曾經同 Gordon 拍過拖
呢度已經好多餘啦, 又話GORDON前女友個個都好高質數, 又主播又盛, 無啦啦整個大陸妹SALES

珍珠宮

白毛毛 發表於 17-5-25 10:55
邊有咁便宜.

老來無依無靠, 人老錢無, 咪R 返個有本事啊女

到有個後生啊2出現, 發難怪人咁多年黎無叫啊爸

自己打左個冷震之外咩都無做,返黎擺啊爸款

珍珠宮

維仔媽媽 發表於 17-5-25 00:07
如果唔理解mall姐咁做,甚至覺得她恐怖的人,好幸福。因為你們根本唔明白大威當年遺棄她對她傷害有幾深。未 ...
劇情講Mall 姐一向無安全感, gorden file 又花, 小三又大波後生

賣晒資產+老豆又唔生性, 更無安全感情緒波動

劇情好貼地!

同意咩都唔識女人係最幸福!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

心胸狹窄

大宅

回覆樓主:

嘩 乜呢度d女人咁大方架?
阿爸識左個大陸女人借佢120萬未還哂之餘仲要同你講一齊左喎 我就真係唔會咁大方呀 癲過mall姐都似
另外林文龍之前粒聲唔出走左去仲再比mall 姐見到佢同第2個女人一齊喎 10幾年後見佢女伴一個轉一個無安全感都正常呀 瞞住mall 姐再同田蜜出街喎 比著你真係可以當咩事無發生過咩???
有無咁大方呀你

公爵府

我反而信真係有D咁既性格既女人~_~都算寫實既

大宅

回覆樓主:

另外係mall唔係moll呀

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

白毛毛 發表於 17-5-25 10:55
邊有咁便宜.

仲要由賤han把口話佢不孝,頂! 個老豆由細到大無養過個女無關心個女,如果唔係個女叻搵到錢,你個大威叔會唔會浦返出嚟呀!

珍珠宮

alicemic 發表於 17-5-25 12:10
仲要由賤han把口話佢不孝,頂! 個老豆由細到大無養過個女無關心個女,如果唔係個女叻搵到錢,你個大威叔 ...
做戲, 要灌輸正面意識.
天下無不是的父母, 做人仔女要有孝心, 點講都係自己父母... 嘛!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

SugarSugarFish 發表於 17-5-25 12:07
另外係mall唔係moll呀

我諗住 molly ..... 簡稱就叫 moll 姐,您話 mall 姐就 mall 姐啦

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

我覺得巨今集5夠惡添,個老豆都5化的,穩件大陸妹都算了,仲要細過自己,仲要明知自己揀左果件婚紗都要比個女人着,比着我會更加癲,出手都似

伯爵府

佢變成咁,都係因為佢爸爸做成

男爵府

老豆果單,有咁既反應好正常

公爵府

2018復活節勳章

焦糖媽 發表於 17-5-25 09:20
我都覺佢咁激心可以理解...... 賤han一路係公司同佢都係死對頭, 仲要對堂妹唔住, 一腳搭兩船, 傷害佢屋企人 ...

俾我都接受唔到老豆同細過自己女人結婚,仲要個女人呃左120萬,成日扮到楚楚可憐咁,睇見到火滾。

個老豆自私都爆,淨係理自己感受,件婚紗個女㨂左,咁都要搶,冇尊重過自己個女,成日用老豆的身分壓佢,又唔諗吓佢做左幾多過份的事傷害左佢,掉低個女咁多年,仲好意思要人尊重佢?

呢個時候當然想有人撐佢,但未婚夫淨係幫住晒個衰老豆,難怪佢火燒心。

男人最鐘意企道德高地做判官,唔理你當時有幾嬲幾唔開心,淨係懶醒咁指責你幾唔啱,火上加油。
唔明白女人最需要人關注係感受,要安慰同無限量支持,理解係佢老豆係人生最大的傷害,最大死穴。

响Gordon 事業失意時,molly 放棄高薪厚職同佢北上創業。俾拍擋出賣,急需錢都賣埋自己層樓去幫佢。

但一件咁小的事都唔撐,要响道德高地審判,
連舊公司舊下屬都識趣,明知molly 唔鐘意,唔敢俾帖大威叔睇。

係我都諗吓要唔要同呢個男人走落去,所以响牆度由感嘆號改左問號。

子爵府

popocat 發表於 17-5-24 22:35
但我覺得佢今集好慘,佢老豆、小白嘢嘢頂心頂肺,賤han 又加多腳踩埋黎,Gordon 又講d唔講d。
雖然Gordon ...
我同佢既背景小小似, 睇到佢老豆、小白嘢嘢頂心頂肺,賤han 又加多腳踩埋黎哩幕, 忍唔住在家爆喊左20分鐘先收到聲當刻既"阿囡(MO姐)" 真係好慘, 比人踩到上心口, 冇人明白自己咁, 係咁比人鬧不孝不孝

首頁

尾頁

跳至