嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

我的孖b22週走了, 初時有少少啡及帶血絲有少少宮縮即入政府醫院, 1日後話冇事放我走, 但即晚見紅再入醫院,第4日穿水孖b走了, 我好心痛呀..陀22週應是好穩定,點解會咁, 政府和私家醫生都話係陀孖b的原因, 有冇朋友試過可以分享吓..

大宅

好慘呀,你要休息好D呀,當Sit月

複式洋房

替妳感到很難過,
請節哀順變,
好好休養身體!

洋房

too bad!

睇完我都想哭!
努力加油呀!唔好唔開心!
原帖由 butterflytree 於 09-1-13 17:48 發表
我的孖b22週走了, 初時有少少啡及帶血絲有少少宮縮即入政府醫院, 1日後話冇事放我走, 但即晚見紅再入醫院,第4日穿水孖b走了, 我好心痛呀..陀22週應是好穩定,點解會咁, 政府和私家醫生都話係陀孖b的原因, 有冇朋友試 ...

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我知道你心情好難過.調理好身體再努力,加油

洋房

聽到你個消息真係好難過, 好心up! 你依家最緊要係調理好番自己身體先呀! 唔好諗咁多喇! 多d休息吧! take care!

大宅

節哀順變...好好休養週理好身體再黎過

大宅

好媽媽勳章

要好好休養身子呀!! 唔好諗太多, bs可能未ready 好呢, 等佢地ready 好會再返黎你身邊ka la !!!

大宅

twins

i also have blood when i was weeks 22,finally bb came out at weeks 27,bb have a lot of chec k up,some eyes problem. Thus, that might not the worst case if they really not healthy enough to survive. Wait for the next chace,single baby is much easier and healthier. Keep you body at a good condition. Look forward !

別墅

sorry to hear that, 我孖b也是在18 weeks(2008 年3月) 走了,但因為双胎輸血証 (發生在同卵twins)!你的twins 也是這原因嗎?我好明白你依家心情,要是出這困局只有較自己)我也未完全走出,可能因為我仍未有bb可代替失去佢哋嘅傷痛!

我哋一齊加油,我己经37la...機會會比係少,你好好休息3-6 months 就可以加油 la...記往要坐一個月小產月! take good care!

大宅

希望在明天, 祝福您們身心早日康復, 在不久將來再向我們報喜!

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

聽到你個消息真係好難過! 你要多休息, 保重!

大宅

好好休息再黎過,還記得我上年五月都流產,真係好傷心,除左好好休息仲要小心自己情緒,有事可以去健康院搵幫助架。保重﹗

別墅

selinapoormom,

我不是双胎輸血証,我有兩個胎盤的,但都發生此事,萬分傷心,我都是37la,不要放棄呀,一同努力呀,我去做產後檢查時,醫生話我有多囊,但都唔知點解,我孕前的經期是好準及try 了3 month就有咗啦,希望是檢查時的荷爾蒙未正常遲d冇事啦,
你是不是是自己生bb出來的, 你過了幾時經期才再來?

別墅

yotal,

你也是孖b嗎? bb幾大才走呀?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我有個fd06年9月小產咗,但小產咗後即刻又有咗,07年8月生咗個bb女!而家仲陀緊第三始...
唔好灰心呀~加油呀!!!

別墅

butterflytree,

我的子宮自已push佢哋出來,不用刮宮!我跟你一樣,經期很準 (28 days),只try 了2個月就有孖B了,也沒有遺傳!剛接受有twins的事實不久,懷着很開心的心情一個月,孖B就走了,現在仍未完全放底!仲有变態99日對夜對,我覺得我也有dd抑鬱!

別墅

butterflytree,

我過了2個月才來M,不用怕,每人M期也不一樣!

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至