親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次去沖繩自駕遊,諗住租日本網既okitour,請問如果我選擇機場攞車,落機後應點搵呢?
選[ 意思是否會有租車公司人員在入境大堂揸住個牌接我地去攞車呢?
thx

子爵府

BK Milk勳章

回覆 hkbc0817 的帖子

接機大堂 (那覇機場國際線旅客航站大廈) 好細, 會有人舉汽車公司牌.
之後佢會指示你去外面, 坐汽車公司旅遊巴, 去取車中心.

男爵府

係接機大堂會有人攞住BOOK車人名既紙牌等你,DONT WORRY

禁止訪問

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

hkbc0817 發表於 17-5-29 13:25
第一次去沖繩自駕遊,諗住租日本網既okitour,請問如果我選擇機場攞車,落機後應點搵呢?
選[ 意思是否會有租車 ...
Okitour只是經紀,你要搵番你租車係邊間公司。無人會接你,要自己推行李,行一陣過去國內線,租車巴士站搵番你間租車公司。你向職員報你個名,點名後就可上佢地專車去公司攪手續和攞車。

珍珠宮

hkbc0817 發表於 17-5-29 13:25
選[ 意思是否會有租車 ...

okitour只係agent, 你要知自己租咗邊間公司嘅車,例如orix, 除咗ots會有人喺接機大堂舉牌,其他公司嘅shuttle都係喺domestic terminal出面上車,由international terminal行過去大約五分鐘,好處係唔使好似ots咁喺大堂等齊全機嘅人先出發去攞車,隨時等成個鐘先走到

大宅

明白晒,唔該晒大家

首頁

尾頁

跳至