自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

htts 發表於 17-6-12 08:02
我見有隻係呢隻, 但寫cocoa butter味, 可以嗎? 係咪成日搽住, 睡前都用呀? 搽幾耐先見到成效呀? than ...

最好冇味嗰隻。我厚搽,一乾就補。我嗰時唇邊甩晒皮,勁肉酸。後來用咗呢枝嘢,搽幾日已經好番晒。但初初都會易翻發,但每次搽一兩次就冇事。

子爵府

htts 發表於 17-6-12 06:40
我瞓得好差, 常失眠, 身體亦一向差, 食藥多過食飯

首先你去藥房買維他命B雜食(唇炎嘅主因係缺乏維他命B)
你會唔會有腸胃唔好嘅問題?因為腸胃唔好會搞到瞓覺質素差,唔係講笑你真係試吓去買啲清宿便嘅product ,瞓覺瞓得好,唇炎會自動消失 當然啦要戒口唔好食嗰刺激嘅食物要食多啲水果

男爵府

喺唔喺生痱子,介紹一隻韓國唇瘡藥好有效及唔貴。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

siuka_mama 發表於 17-6-12 10:41
喺唔喺生痱子,介紹一隻韓國唇瘡藥好有效及唔貴。

有生, 十日都未好, 俐都鞋(emoji)

男爵府

去藥房問果隻藥膏,藥名"Oramedy",不橡"保治靈"果類藥膏遇口水就散開,治療唇瘡不痛時,再食中藥調理五臓。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

siuka_mama 發表於 17-6-12 12:41
去藥房問果隻藥膏,藥名"Oramedy",不橡"保治靈"果類藥膏遇口水就散開,治療唇瘡不痛時,再食中藥調理五臓 ...

thx. 我諗都要睇吓中醫

首頁

尾頁

跳至