親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

本人將家人6月到澳門銀河住一晚,因3:00才能取房,想先行到天浪淘園玩,但銀河堅持3:00取房後能用酒店設施。我先前住JW,可提早游水,後取房,想不到銀可同屬一集團,會咁小家
而且,銀河推出$888(2大1小)可游水9小時的活動,計落,我付住宿只能游水6小時。咁!邊有人想住宿呀!
很氣憤!未去玩,而且一肚氣。下次我會選其他新酒店。
只要正能量的回覆。

大宅

回覆樓主

下 唔可以提早入去玩?我仲買左8月玩

伯爵府

我剛剛住完百老匯, 一間房兩大一小加左$230入天浪, 是指定那天全日任入, 第二日CHECK OUT前任入, CHECK OUT後仲可入一次, 幾實幾抵玩.
如果唔介意酒店去銀河係要穿過長長的天橋同商場, 但就唔似銀河那邊超多旅行團, 食野都比銀河那邊平.

我格離沙灘椅的家人說銀河要到六點先有房給他們, 所以佢地三點就入來天浪玩..

大宅

回覆 hui_bb 的帖子

因有老人家及小孩,所以選近天浪淘園,原先一心選JW,因之前住過,印象不錯,但旅行社說有優惠,心裏應差不多,共屬同一集團,誰知中伏。

大宅

原本計劃暑假帶小朋友住銀河,現在要選擇其它酒店,原來銀河咁巴閉,又不是新酒店,澳門有咁多酒店,有咁多選擇,客人只要少許要求都吾比

大宅

銀河好多中國旅行團呢⋯⋯

禁止訪問

大宅

hui_bb 發表於 17-6-14 13:26
我剛剛住完百老匯, 一間房兩大一小加左$230入天浪, 是指定那天全日任入, 第二日CHECK OUT前任入, CHECK OUT ...
我7月都會住百老匯, 住宿只包兩人的天浪, 請問你如何加錢入天浪呢? 因為我是一家三口呢? 亞女都要入架. 過左12歲了.

伯爵府

moniquechoy 發表於 17-6-14 14:40
我7月都會住百老匯, 住宿只包兩人的天浪, 請問你如何加錢入天浪呢? 因為我是一家三口呢? 亞女都要入架. 過 ...
EMAIL酒店提前預定HKD230, 到了酒店才訂定HKD460

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

hui_bb 發表於 17-6-14 13:26
我剛剛住完百老匯, 一間房兩大一小加左$230入天浪, 是指定那天全日任入, 第二日CHECK OUT前任入, CHECK OUT ...

大宅

hui_bb 發表於 17-6-14 14:43
EMAIL酒店提前預定HKD230, 到了酒店才訂定HKD460
謝謝!

侯爵府

hui_bb 發表於 17-6-14 14:43

想問230係一個人嘅價錢定一家三口?
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

伯爵府

lovececing 發表於 17-6-14 15:18
想問230係一個人嘅價錢定一家三口?
HKD230係一家三口.
另外, 我仲想借位講下天淘浪園既救生員, 天浪我同仔去過好多次, 今次同行就女親友第一次去, 佢跟左我仔去玩那個山洞滑水梯, 就因滑水梯太快同黑, 女親友滑完出來嚇親失去意識, 當時在場的親人都未察覺救生員已經第一時間飛落水救上來, 好多謝佢地我們平安回到香港!

大宅

回覆 clubman1800 的帖子

只好說「貼錢買難受」。
我只能BOOK11時半船,到酒店都1時幾,早餐吃完不久,點會有胃口吃午餐,而且安排了部份活動,真是要1時白等到3時,天呀!我等,啲小朋友及老人家都不願意,今次實被C6鬧死。

侯爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

moniquechoy 發表於 17-6-14 14:40
我7月都會住百老匯, 住宿只包兩人的天浪, 請問你如何加錢入天浪呢? 因為我是一家三口呢? 亞女都要入架. 過 ...
百老匯你係咪之前511優惠買架? 因為百老匯今年係唔包入天浪玩喎

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

唔係化?我仲6月尾去,一心同個仔去玩水及訂了早船票

伯爵府

.

大宅

回覆 Sharont524 的帖子

唔信!
你電郵去問問!
希望是個別人士強硬處理的答案,記住通知我聲。

男爵府

雨嫣 發表於 17-6-14 16:02
百老匯你係咪之前511優惠買架? 因為百老匯今年係唔包入天浪玩喎

我都想知

男爵府

回覆樓主:

同埋我想知,如果未夠3歲,入天浪淘園又洗唔洗比錢? 如要,比幾多?

首頁

尾頁

跳至