興趣嗜好

跳至

首頁
12345...25

尾頁

等待驗證會員

進藍,唔知典解我地個topic你post 左2次回覆我都睇唔到新野,最後一版係第28版,之後就無野睇,我見到你覆,but我睇唔到你新post及內容,by the way,I have send you a PM,told you something,你收到無.?

大宅

delete

子爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-26 22:46 發表

"菊花水+蜜糖",唔該晒,我聽日試試先,咁幾奈飲一次呀請問.

當我發現佢哋d尿尿好黃時就會比佢哋飲喇^^侷比佢哋飲時^^我同c6都會飲mud一份籮

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-25 23:47 發表
mongtafan
佢最錫佢只寶貝女^^菲仔佢錫小小渣
試下侷d菊花水+蜜糖佢飲^^我兩只間唔時都有飲架

"菊花水+蜜糖",唔該晒,我聽日試試先,咁幾奈飲一次呀請問.

男爵府

mongtafan
佢最錫佢只寶貝女^^菲仔佢錫小小渣
試下侷d菊花水+蜜糖佢飲^^我兩只間唔時都有飲架
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-23 00:03 發表

做o甘多野^^你老公真好
想問吓^^浸中藥or西藥呢???

你老公咁錫你2隻寶具,佢重好la

中藥,因為我覺得中藥好似安全d拱,我去藥材鋪執架,問過老細吃唔吃得落肚,佢話飲又得,食又得,清肝熱,煲滾幾個字熄火出出味就浸,溝涷水到和和暖,我無話比佢知狗浸,話係小朋友浸,因為佢會用奇異眼光睇我ma ,一次執半包細卡樂b咁上下大包,but呢d只for好普通的肝熱痕粒粒.....

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-17 12:29 發表

係呀,我老公係三倍亞叔,倍玩,倍訓,倍浴,傻芝其實好驚,但係係我既淫威之下無奈地接受咋,佢呢輪天氣開始潮濕,皮膚痕痕呀,所以浸下藥law

做o甘多野^^你老公真好
想問吓^^浸中藥or西藥呢???
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-17 02:36 發表

不過只狗狗都幾舒服喎^^有人培住佢浸浴喎

係呀,我老公係三倍亞叔,倍玩,倍訓,倍浴,傻芝其實好驚,但係係我既淫威之下無奈地接受咋,佢呢輪天氣開始潮濕,皮膚痕痕呀,所以浸下藥law

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-16 17:22 發表

呢張相就未post過,無幾奈之前映,不過呢隻狗就post過.

不過只狗狗都幾舒服喎^^有人培住佢浸浴喎

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-15 14:12 發表

張相我睇咗喇^^不過好熟o甘喎^^好似睇過o甘籮

呢張相就未post過,無幾奈之前映,不過呢隻狗就post過.

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-12 00:29 發表

收到!!friend 橋!!!

張相我睇咗喇^^不過好熟o甘喎^^好似睇過o甘籮

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-11 23:04 發表

**pm 或 e 貓 或 飛住扑都得架**

收到!!friend 橋!!!

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-11 14:02 發表

進藍,我真鈍,我post唔相呀.
或者我pm你得唔得架呢d相.??

**pm 或 e 貓 或 飛住扑都得架**

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-9 03:31 發表

**小芝芝係點樣架???**

進藍,我真鈍,我post唔相呀.
或者我pm你得唔得架呢d相.??

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-3 10:39 發表
[quote]原帖由 進藍 於 10-6-3 00:50 發表
mongtafan

估唔到我冲完涼出妮會見到你籮^^o甘arm o既

係喎^^幾時post你只寶貝d新相比我睇吓 ...

**小芝芝係點樣架???**

等待驗證會員

[quote]原帖由 進藍 於 10-6-3 00:50 發表
mongtafan

係喎^^幾時post你只寶貝d新相比我睇吓呀

哎呀,我就係覺得遲黎一步,估你訓左,我而家剩番一隻小"芝芝"ja,好呀,等我得閒同佢影番d相比你睇鴉

男爵府

mongtafan

係喎^^幾時post你只寶貝d新相比我睇吓呀

男爵府

原帖由 mongtafan 於 10-6-3 00:32 發表

無事架喇放心la,你好勁,自己剪,咁佢郁黎郁去果陣你典控制個剷架 定係你老公禁住你繼續剪呀

算係無事啦^^兩只我都剪關咗^^郁就一定有小小o既^^最重要電剪頭要平放同手要定^^剪得多就自然得ok o既^^有d比較敏感位置^^就用手剪^^o甘就安全o架喇^^我c6好小幫我手籮^^佢多數幫佢哋冲涼

等待驗證會員

原帖由 進藍 於 10-6-2 23:52 發表
mongtafan

兩只衰豬都係我剪o架^^因為要帶佢哋去玩^^所以剪短佢哋d毛毛^^方便沖涼同睇吓有無比蚤上身籮

兩只衰豬暫時都無再嘔喇^^起碼我依家可以放心d喇 ...

無事架喇放心la,你好勁,自己剪,咁佢郁黎郁去果陣你典控制個剷架 定係你老公禁住你繼續剪呀

男爵府

mongtafan

兩只衰豬都係我剪o架^^因為要帶佢哋去玩^^所以剪短佢哋d毛毛^^方便沖涼同睇吓有無比蚤上身籮

兩只衰豬暫時都無再嘔喇^^起碼我依家可以放心d喇

首頁
12345...25

尾頁

跳至