跳至

首頁

尾頁

大宅

MUD 散光有得做lasic 咩? 我又係d散光越來越深...我而家mud都5帶, 但有時睇嘢都會要me 埋隻眼

原帖由 M&A Mom 於 09-5-4 01:39 發表

2 week 個d 米唔足度數

我一隻3xx 一隻1xx 我諗係天生, matthew 2隻亦各有2xx 散光!

可能真係要去做矯視

子爵府

it's not a matter of . we're concerning hm's fear and thinking which dentist shall be booked. we will also need to let hm to feel comfort b4 he goes there.

原帖由 xxl 於 09-5-4 15:21 發表
見過e生就自己安心d 囉, 呢d $$ 好多時都5慳得
妹妹1歲la~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原帖由 芸迪 於 09-5-4 10:53 發表

係呀, 由高處 (高我少少) 跌落黎~

嘩!禁米成5、6呎高跳落黎 希望JK快d好番!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

原帖由 xxl 於 09-5-4 15:23 發表
MUD 散光有得做lasic 咩? 我又係d散光越來越深...我而家mud都5帶, 但有時睇嘢都會要me 埋隻眼

有!不過始終要睇e生 check 咗先知你做唔做到!

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

原帖由 M&A Mom 於 09-5-4 15:48 發表

嘩!禁米成5、6呎高跳落黎 希望JK快d好番!

其實, 佢當時係玩緊遊樂設施, 即係雙手分別拉住吊環, 由一邊fing去另一邊~ 初初佢玩左6-7次都無問題, 後尾可能對手唔夠力, 所以甩手跌落地. 休息左一陣, 又再玩, 玩左1-2次, 應該又係唔夠力甩手跌落地, 今次就整傷隻手囉~

佢知道要入院之後, 我就話佢以後要小心, 問佢仲敢唔敢百厭? 佢答: "我無百厭喎, 我只係玩之嘛" 我 , 又係既, 今次佢好玩得好正路, 無危險動作, 只係唔夠力姐~

公爵府

原帖由 芸迪 於 09-5-4 16:00 發表

其實, 佢當時係玩緊遊樂設施, 即係雙手分別拉住吊環, 由一邊fing去另一邊~ 初初佢玩左6-7次都無問題, 後尾可能對手唔夠力, 所以甩手跌落地. 休息左一陣, 又再玩, 玩左1-2次, 應該又係唔夠力甩手跌落地, 今次就整 ...

我無百厭喎, 我只係玩之嘛

呢個JK,禁都食翻住你

禁佢有冇檢討今次意外係邊個要負責多d!可能佢會話個架唔啱

matthew 睇親 foodball 死敵入球,佢實大大聲話人地"收賄款"!

子爵府

toky,
Did you read this news?

前 警 務 處 長 許 淇 安 病 逝

2009-05-04 HKT 16:26

前 警 務 處 長 許 淇 安 昨 日 病 逝 。 警 隊 表 示 深 切 惋 惜 及 向 其 家 人 致 以 慰 問 。

原帖由 tokyleung 於 09-5-4 10:23 發表
芸迪: 吓, JK整親手, 希望佢快D好番啦. Take care.
妹妹1歲la~

大宅

O甘佢又講得無錯bor, 既然佢用適合方法去玩, 又好難解俾佢聽 ~~會5會係時候講 ”量力而為”呢?

原帖由 芸迪 於 09-5-4 16:00 發表

其實, 佢當時係玩緊遊樂設施, 即係雙手分別拉住吊環, 由一邊fing去另一邊~ 初初佢玩左6-7次都無問題, 後尾可能對手唔夠力, 所以甩手跌落地. 休息左一陣, 又再玩, 玩左1-2次, 應該又係唔夠力甩手跌落地, 今次就整 ...

子爵府

原帖由 M&A Mom 於 09-5-4 16:21 發表

呢個JK,禁都食翻住你

禁佢有冇檢討今次意外係邊個要負責多d!可能佢會話個架唔啱

matthew 睇親 foodball 死敵入球,佢實大大聲話人地"收賄款"! ...

咁又無, 佢知道係自己唔夠力, 所以甩手跌囉~

子爵府

原帖由 xxl 於 09-5-4 22:57 發表
O甘佢又講得無錯bor, 既然佢用適合方法去玩, 又好難解俾佢聽 ~~會5會係時候講 ”量力而為”呢?

yes~

伯爵府

morning ar~

30樓既牛牛開左門啦

男爵府

morning~~

Holmanma: yes noted yesterday morning, very sorro to hear this news.

原帖由 Holmanma 於 09-5-4 17:19 發表
toky,
Did you read this news?

2009-05-04 HKT 16:26

前 警 務 處 長 許 淇 安 昨 日 病 逝 。 警 隊 表 示 深 切 惋 惜 及 向 其 家 人 致 ...
:-D

伯爵府

醒目開學勳章

芸迪 > 陰公law , 不過Jaykan 已經好勇敢喇
小朋友復原好快, 放心啦!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 小BMom 於 09-5-5 09:37 發表
morning ar~

30樓既牛牛開左門啦

6:10 都未關門, 仲online 梗既

子爵府