跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪有興趣年初六一齊聚吓吹下水
名額: 最好15人以內(唔計BB)
日期: 年初六(星期六)
時間: 下午2:00PM-無特別限制(可以早D走)
地點: 旺角上樓CAFE(水瓶座咖啡室) VIP ROOM
http://www.cafedeverseau.com.hk/decoration.html

以下是最最新update出席媽咪(會成日更新,請留意):
1) Fanny (Hailey媽咪) 1A1B - $110.01 (PAID)
2) BBlokhim 1A1B - $110.02 (PAID)
3) ForeverFriends (鎧恩媽) 2A1B - $220 (PAID)
4) Iris (曦曦媽咪) 2A1B - $220.04 (PAID)
5) elaine1211, 1A1B - $110.05 (PAID)
6) doswong 1A1B - $110.06 (PAID)
7) 灝灝B (林林媽) 2A1B - $220.07 (PAID)
8) Mainamama (肇謙媽) 2A+1B
- $220.08 (PAID)
9) 東區豬豬 (柯豬豬) 2A+2B
- $270.09 (PAID$276.00)
10) WING YAN (KAKI媽咪) 2A1B
   - $220.10 (PAID)

請各媽咪入數:
恒生銀行A/C: 368-9-012981
如需要全名及已入數媽咪請PM我啦~

餐單決定了:
沙律:
蟹籽吞拿魚薯仔沙律

前菜:
香酥拼盤(雞翼,手指魚,魷魚圈,薯皮)
串燒拼盤(雞柳串燒,牛脷串燒,牛肉串燒)
芝士焗肉醬茄子

主菜:
白汁吞拿魚長通粉
蜜燒豬肋排
紫蘇煙肉洋蔥貝殼粉
芝士焗肉醬意粉

甜品 - 泡芙金字塔

每位包兩杯果味紅/綠茶,汽水或果汁或可加錢享用其他非酒精類特飲

複式洋房

elaine1211, 2A+1B

王國會長

王國會長

好呀!預埋我先喇!1A+1B,我老公唔知到時得唔得呀!

別墅

補充: 打咗去BOOK位了, 價錢$100/位(每位大人計)

別墅

update吓先:
1) Fanny (Hailey媽咪) 1A1B
2) Mandy (Peony媽咪) 2A1B
3) Bell (旦旦媽咪) 1A1B - 未覆人數
4) Iris (曦曦媽咪) 2A1B
5) elaine1211, 2A1B
6) doswong 1A1B

別墅

update:
3) Bell (旦旦媽咪) 2A1B

大宅

我同林林又嚟ar!2A1B吖!唔該!

大宅

預埋我啦唔該 2A+1B

民房

我哋又去~2A+2b.....thx..>.<

大宅

我都幫手update份list先:
3) Bell (旦旦媽咪) 2A1B
7) 灝灝B (林林媽) 2A1B
9) 東區豬豬 (柯豬豬) 2A+2B

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

Fanny,
我想問下是否buffet 形式呀?

別墅

唔該晒marinamama (肇謙媽) 幫我update資料, 好似夠人了!

sqq321:
我尋日問就係BUFFET形式, 但係只FOR我地, CAFE話幫我地設計一個, 一盆盆的,
不過我依家收到既唔知係咪BUFFET形式, 要2:00PM後打去問吓先知@@", 你會否join, 你最後一個好了, 佢話坐到20個人, 但加埋bb已經唔止呢個數, 唯有叫cafe搬走d枱~

我收到個餐單, 你地一齊投吓票要乜^^

沙律: (三選一)
1) 蟹籽吞拿魚薯仔沙律
2) 凱撒沙律
3) 火雞胸雜菜沙律

前菜: (五選三)
1) 香酥拼盤(雞翼,手指魚,魷魚圈,薯皮)
2) 串燒拼盤(雞柳串燒,牛脷串燒,牛肉串燒)
3) 芝士蘑菇焗素菜
4) 炸雞胸釀蘑菇芝士
5) 芝士焗肉醬茄子

主菜: (五選四)
1) 白汁吞拿魚長通粉
2) 野菌焗海鱸
3) 蜜燒豬肋排
4) 紫蘇煙肉洋蔥貝殼粉
5) 芝士焗肉醬意粉

甜品 - 泡芙金字塔

每位包兩杯果味紅/綠茶,汽水或果汁或可加錢享用其他非酒精類特飲

別墅

補充:原來時間有限制( 14:00-17:00)
三個鐘應該都夠啦卦, 唔緊要, 到時有幾個媽咪會早少少走, bb應該有d地方可以爬吓!
另外這個VIP ROOM是榻榻米形式的, 所以全部人同BB一齊係座地板架!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我下午confirm 妳.

別墅

不好意思!因設加一服務費
所以價格又上漲: $110/位(每位大人計)
由於需要先付訂金, 所以請各位媽咪先入數吧!
1) Fanny (Hailey媽咪) 1A1B - $110.01
2) Mandy (Peony媽咪) 2A1B - $220.02
3) Bell (旦旦媽咪) 2A1B - $220.03
4) Iris (曦曦媽咪) 2A1B - $220.04
5) elaine1211, 2A1B - $220.05
6) doswong 1A1B - $110.06
7) 灝灝B (林林媽) 2A1B - $220.07
- $220.08
9) 東區豬豬 (柯豬豬) 2A+2B - $220.09

恒生A/C: 368-9-012981
需要A/C全名及請入數後PM我啊
多謝晒

大宅

見到都流口水la!好!價錢我無問題,晏d過數俾你la!thanks for arrange ar!
原帖由 fanny2002 於 09-1-20 10:15 發表
唔該晒marinamama (肇謙媽) 幫我update資料, 好似夠人了!

sqq321:
我尋日問就係BUFFET形式, 但係只FOR我地, CAFE話幫我地設計一個, 一盆盆的,
不過我依家收到既唔知係咪BUFFET形式, 要2:00PM後打去問吓先知@@", 你 ...

別墅

林林媽都唔夠你自家製既野食好食啦 ,無緣享受
上面menu你揀吓食乜, 我唔知揀乜好~

原帖由 灝灝B 於 09-1-20 12:36 發表
見到都流口水la!好!價錢我無問題,晏d過數俾你la!thanks for arrange ar!

別墅

已經問咗cafe係到會形式既, 佢地話下午時間個場應該無乜人, 所以盡量會比多d地方我地用喎! 真係好~(呢d先係今時今日既服務態度嘛!)

別墅

SORRY!我要同埋我99一齊嚟~
另外再加多位媽咪:

1) Fanny (Hailey媽咪) 2A1B - $220.01
2) Mandy (Peony媽咪) 2A1B - $220.02
3) Bell (旦旦媽咪) 2A1B - $220.03
4) Iris (曦曦媽咪) 2A1B - $220.04
5) elaine1211, 2A1B - $220.05
6) doswong 1A1B - $110.06
7) 灝灝B (林林媽) 2A1B - $220.07
- $220.08
9) 東區豬豬 (柯豬豬) 2A+2B - $220.09
10) YAN (GUAM) 2A1B - $220.10

大宅

哈 ~ 哈 ~ 其實我唔識整西式嘢食ga!so 中式食物開party真係好怪雞ga!而且基於場租&C6咋型問題,我都迫住order咗clubhouse嘅到會,見到d菜式就 ......

好!等我投定票先!
沙律:(3)
前菜:(1), (2), (5)
主菜:唔要(4) la!

thanks a lot ar!
原帖由 fanny2002 於 09-1-20 14:39 發表
林林媽都唔夠你自家製既野食好食啦 ,無緣享受
上面menu你揀吓食乜, 我唔知揀乜好~

首頁

尾頁

跳至