跳至

首頁

尾頁

別墅

水太太,
其實加你一兩位都應該無問題呀!
如果你有興趣就自動入數!$110/一位大人
因為我初一至初三期間可能都唔係好得閒上嚟BK呀~

原帖由 水太太 於 09-1-25 01:23 發表
請問仲有無位呀 1A1B
我前幾日先知自己「初八啟市」, 所以咁遲先舉手!

別墅

同大家講聲唔好唔記得我地明天(年初六)既gathering噃~
另外,想比個詳細地址大家, 怕有媽咪迷失方向
水瓶座 Cafe de Verseau
九龍旺角花園街2號好景商業中心3樓301室 (賽馬會側入口直入電梯按3字)

咁多位明天見啦~

王國會長

王國會長

原帖由 fanny2002 於 09-1-30 10:12 發表
同大家講聲唔好唔記得我地明天(年初六)既gathering噃~
另外,想比個詳細地址大家, 怕有媽咪迷失方向
水瓶座 Cafe de Verseau
九龍旺角花園街2號好景商業中心3樓301室 (賽馬會側入口直入電梯按3字)
...

FANNY,

可唔可以PM你既手提畀我地呀?我驚到時有咩事揾唔到你呀!唔該哂!

別墅

好彩你提一提我
我真失魂, 有D就比咗有D又未比~SORRY

原帖由 doswong 於 09-1-30 10:58 發表

FANNY,

可唔可以PM你既手提畀我地呀?我驚到時有咩事揾唔到你呀!唔該哂!

大宅

PM埋比我唔該!!!

原帖由 doswong 於 09-1-30 10:58 發表

FANNY,

大宅

唔好意思! 由於林林爸好攰唔想揸車, 我只係帶到隧道出嚟玩咋! 地墊就帶唔到LA! SORRY!

複式洋房

好可惜呀, 霖霖黎唔到

大宅

多謝晒fanny今日嘅安排ar!林林好開心ar!沿路返屋企勁好唱口!

個場地又幾好wor!遲d再多d一齊出嚟gathering la!趁我未駛返工玩盡佢吖ma!

王國會長

王國會長

係呀!多謝FANNY呀!我老公都話個場幾好,最衰悅悅扭計喇,如果唔係我可以多D時間同各位媽咪傾計。同埋人少少好似好D.....希望遲D都可以再見大家。

仲有,想請問各位媽咪,如果想要番今日大合照既COPY,請PM你既EMAIL畀我喇!

林林媽,唔駛畀EMAIL我喇,我會直接SEND畀你。

大宅

唔該晒ar!有悅悅爸爸&fd真好!因為我家c6唔like影相,次次俾部相機佢,佢睬我都傻ga!

原帖由 doswong 於 09-1-31 22:31 發表
係呀!多謝FANNY呀!我老公都話個場幾好,最衰悅悅扭計喇,如果唔係我可以多D時間同各位媽咪傾計。同埋人少少好似好D.....希望遲D都可以再見大家。

仲有,想請問各位媽咪,如果想要番今日大合照既COPY,請PM你既EMAIL畀我喇!

林林 ...

大宅

多謝 fanny 安排今日既 gathering, 恩恩 & c6都玩得好開心呀, 離開之後, 恩恩好快就累到瞓著左, 梗係啦, 我都相信佢出左唔少力氣去玩, 因為我見佢滿頭大汗, 好誇張架!至於我.......哈哈哈 ~~ 唔單只"好開心", 而係"超級興奮" 呀~~~ 見到咁多bb 真係好 high (大家唔好笑我喎) 不過真係唔好意思, 淨係掛住同bb玩冇時間同各位 mami 傾吓計, 可惜可惜!!

希望好快有下一個 gathering 同各位 mami 吹水, 又可以再 high 過.....hehe

別墅

好開心呀!你地原來都幾鍾意, 咁我就放心囉 你地知啦!我第一次攪GATHERING難免有D壓力, 又驚到時無人嚟, 又驚個場你地唔鍾意, 好彩...你地都鍾意咋

林林媽,
好呀!約多D出嚟聯誼吓吹吓水, 人都輕鬆D, 下次就等你攪啦
你又讚助禮物, 真係多謝晒, 我都話無你點成事呢?!

doswong,
你話悅悅變了樹熊, 真係無錯, 癡都實一實~ 悅悅同HAILEY都影咗好多相噃! 長鏡真係好好多, 我部相機影都"黑蚊蚊"
我都覺得人少少好D, 可以傾到計, 下次你就唔好咁快走啦

ForeverFriends,
因為你變了一個受所有BB歡迎的媽咪, 所以都唔得閒理我地班媽咪囉!
有你句"超級興奮"我就最滿足囉~起碼我攪既GATHERING都算唔錯啦

做返個總結先:
我收了總數: $1,926.00 (17A+1位小童)
埋單總數: $1,760.00 (只收16A無計小童)
由於小童無計到, 所以東區豬豬(ELLE媽咪)我退返$56比你~
另外, elaine1211由於BB病了無嚟到, 又咁
o岩doswong爸爸可以嚟, 所以可以退返錢比elaine1211~

報告完畢!多謝各位~
再一次特別鳴謝林林媽讚助禮物

複式洋房

係呀, 今次係我同曦曦第一次join呢d 細group 既gathering, 好開心, 佢真係可以同你地既bb 玩到; 我又可以同媽咪傾到, 好正! 真係好多謝fanny攬手, 因為我唔係成日得閒上bk 睇, 所以成日miss左好多gathering既機會. 今次先真正認識左你地, 真係好開心, 特別你fanny預埋我, haha!!
更多謝林林媽送出禮物, much tks!!
希望下次快d又有機會gathering, 見你地同bb啦!!

別墅

我放咗d相上facebook度, 你地有無MSN呀?可以分享, 唔洗續個續個比, 因為我比較懶
http://www.facebook.com/album.ph ... 92&id=643247822

大宅

咪客氣LA!大家一齊玩開心ma!就啱時間多d一齊玩la!林林識到咁多靚女,開心到佢papa & mama cc吓ar!

大宅

原帖由 fanny2002 於 09-2-2 10:02 發表
好開心呀!你地原來都幾鍾意, 咁我就放心囉 你地知啦!我第一次攪GATHERING難免有D壓力, 又驚到時無人嚟, 又驚個場你地唔鍾意, 好彩...你地都鍾意咋

林林媽,
好呀!約多D出嚟聯誼吓吹吓水, 人都輕 ...

其實都係咁多老細比面0者, 我都好鍾意同佢地玩架, 見到bb笑哂, 人都 high high 地

複式洋房

testingtesting

大宅

叻WOR!終於攪掂la wor!

快d去另一邊報名la!
原帖由 精靈女巫 於 09-2-13 16:43 發表
testingtesting

複式洋房

大家好丫 我初來報到,請多多關照

首頁

尾頁

跳至