美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

DougJc 發表於 17-7-26 14:42
你講得好好笑,個個似追你連續劇咁,btw 成個咁有風險嘅手術,到拆線呢一刻又會諗得咁求其嘅?返到HK先 ...

我一直覺得拆線係好少事,我有次行過我奶奶附近嘅診所見到出面玻璃寫住嘅服務範圍有洗傷口拆線,心諗屋企附近無醫生做最多咪去嗰頭搵嗰個醫生做囉,所以事前無點理到最後都真係好是Q旦甘完成左拆線,哈哈!
台灣醫生完全同hk醫生無任何聯繫架!

男爵府

請問係咪水刀?

大宅

貪靚小公主 發表於 17-7-26 23:55
請問係咪水刀?

我唔係呀,醫生話做咩負壓傳統好d,所以聽佢講!

大宅

回覆樓主

1/9 抽脂後約兩個半月

哩兩個半月一直唔帶得bra只着有墊內衣,着衫個胸形好怪,見個胸似乎定左形,今日去買bra,去左68買,薄薄地嘅墊,着34B,左胸好適合,右胸郁來郁去的話個頂會有d唔貼不過又未至於離晒罩,少少厚未到push up嗰d 34B會有d壓胸(左胸咋),大細胸情況真係有d衰衰,但同之前32AA-34AA嘅我黎講真係一大進步,以前唔係好洗撥胸因爲真係太平哈哈哈哈!而家沖涼都摸多幾下哈哈!

攞返d舊bra試,以前A都離罩所以一次都無帶過出街嗰d而家而家細到帶唔到,壓胸到爆!哈,掉得!

大脾如果着短裙係幾好,不過剛剛遮住patpat嘅熱褲會見到大腿根痴埋,加上我肥左5磅真係好覺眼!唉!因為胸未夠三個月唔可以節食所以唔減得反易食肥d!

暫時胸同大脾都無凹凸不平,對腳已經好耐無按摩過,好耐無着緊身衣因爲真係熱到爆呀!但仲有痴美容膠!

上兩星期同d小朋友去台北原本想去一去覆診,點知撞到正醫生出左trip一星期,無計啦甘!

希望下年年頭可以做多一次啦,都要睇下有無錢同行唔行得開先!最後一次!!!

滿三個月後在此暗示主診醫生名及價錢的話會唔會俾人封post架?太多人問哩兩點!其實除左以上兩點之外其他資料我都喺哩個post好詳細地分享晒,所以大家pm我前先爬文吧,都係5個pages姐,我唔想同一資訊答n次,唔好小我唔覆,我會小返你唔爬文哈哈哈,希望大家明白!

男爵府

回覆樓主

摟主我都想聖誕節過去抽呀,交流一下呀

男爵府

回覆樓主:

我再入黎追劇
宜家pat pat同胸仲有冇大細不一?
有冇抽脂前後相可以share.

大宅

el_20 發表於 17-9-3 00:41
我再入黎追劇
宜家pat pat同胸仲有冇大細不一?
有冇抽脂前後相可以share.

係咪真係有追開架?我尋日個post #84有交代左而家個胸嘅情況喇喎!追得唔夠貼呀你哈哈
patpat仍然有大細邊,但我覺得應該唔關抽脂時,因為無抽嗰個位!
相就唔好放上黎喇,太私人我接受唔到

大宅

回覆樓主

夠三個月算係完左康復期(即9月中至尾)我會pm返pm左我問價錢同診所嘅jm,其他資訊就自己爬文喇!有喺post分享過嘅資訊我不再答了,係甘重複好悶架嘛

我唔係打手,不負責任何野架,唔好自己做得唔滿意就黎小我呀,我真係會小爆你架哈哈!我唔知好定唔好嘅定義係點,好唔好係好主觀嘅,仲有我真係唔識答有幾痛,我有朋友生仔都話唔係好痛,所以每人接受程度不一啊!後果同風險自己評估啦!

大宅

stopBB 發表於 17-9-2 12:01
摟主我都想聖誕節過去抽呀,交流一下呀

很好,支持你為自己作改變

男爵府

cssmandy 發表於 17-9-3 01:44
係咪真係有追開架?我尋日個post #84有交代左而家個胸嘅情況喇喎!追得唔夠貼呀你哈哈:ha ...

我見你post雙腿好瘦呀,諗住有相對比下之前
你之前講兩邊胸,其中一邊好似差半個cup咁,到#84你試bra唔知情況係未咁,你只話少少鬆

男爵府

回覆樓主

樓主好勇敢!!!
我諗咗年幾都唔敢去做
仲有你 C6 好好, 咁支持你

我反而想知樓主對腳抽完後皮膚平滑嗎?
爬過文台灣有人抽完之後皮膚不平
話要做 RF 之類

大宅

el_20 發表於 17-9-3 02:08
我見你post雙腿好瘦呀,諗住有相對比下之前
你之前講兩邊胸,其中一邊好似差半個cup咁,到#84 ...

半個cup都係我預計姐,計cup係全個上圍同全個下圍嘅比較,無得只係度一邊胸,所以只係可以試多幾個bra自己目測下,並無真實數據兩邊差幾遠!

大宅

temilyt 發表於 17-9-3 06:41
樓主好勇敢!!!
我諗咗年幾都唔敢去做
仲有你 C6 好好, 咁支持你

我都諗左好多年架喇!
如果只係講諗,我未知有哩個技術前已經成日幻想可唔可以甘做!
到知道在哩樣野時我就成日上網睇,仲上過去某台灣診所在香港開嘅診所資諮,但嗰陣我希望遲d可以生bb同餵人奶所以都係等下先,直至生完兩個+細嗰個介埋奶先再考慮!

我腳暫時無凹凸不平,唔知係咪要耐d先會有,但哩d情況嘅成因係醫生抽脂時抽得太盡,抽到比較上層嘅脂肪所以喺外觀會見到抽走左嘅位凹左入去!我腳都仲有得抽,所以可能甘就唔會發生哩件事!

大宅

回覆樓主:

19/9 術後三個月

今天術後三個月了,個胸暫時摸落無粒粒,抽脂位都完全無凹凸,胸由AA變B,效果我都滿意嘅所以我今日先敢答大家診所名。術後6個月先可以減肥,我喪食,肥左8磅都唔敢減,抽脂位真係無肥返,不過會肥喺無抽脂嘅地方!

唔分享自體脂肪隆乳都唔知有甘多JM有興趣,哩三個月來pm我問診所名同價錢嘅我都會陸陸續續覆返大家pm!

價錢: 手術費包術後藥物及覆診換藥共18萬台幣,緊身衣另計(7000台幣),機票酒店自己俾!
診所名: (請主動pm我,我pm回覆,因我怕開名被封post)
醫生: 許醫師

喺診所網頁有聯絡方法,佢地網頁都有好多資訊,我希望大家都順便睇下,了解多d先決定做定唔做,有手術上嘅問題緊係問診所好過問我啦,我c9仔都未必識答哩d甘專業嘅野!

如果有問題想問最好喺post問唔好pm,等其他JM都可以睇到了解多d,我就唔洗重覆甘回答大家。如果你問嘅問題我無特別回覆即是我已經喺post有分享過,自己爬文吧,我都交代得幾仔細,唔重覆打字了!

唔洗話係我介紹,因為無任何着數嘅,你講完診所方面都未必知係我,佢地大把客未必會特別記得我!

我只係分享自己經歷,如果大家手術有乜問題或都同診所有乜爭拗我係完全唔會負責任嘅!身體係你自己嘅,決定權亦喺你自己手上,請自己為自己負責吧!祝大家好運

大宅

回覆樓主

前排重點問過鈣化問題,鈣化係我最怕會發生的,診所甘樣答,俾大家參考下!

複式洋房

回覆樓主

請問樓主可以PM醫生資料嗎?

男爵府

BK Milk勳章

大宅

cssmandy 發表於 17-9-20 00:46
前排重點問過鈣化問題,鈣化係我最怕會發生的,診所甘樣答,俾大家參考下!

想知資料,謝謝

男爵府

cssmandy 發表於 17-6-20 03:10
帶左頭盔先,我發現網上香港人嘅分享不多,好神祕甘,所以想同大家仔細甘分享下,俾想做嘅jm參考,哩d決定 ...

別墅

Can you PM doctor information to me? Thanks.

首頁

尾頁

跳至