網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

京東618買唔到海爾,今日見到海氏仲平,買3樣嘢有8折,請問有冇JM用過海氏?好用嗎?其實好似款款都差不多咁。

象牙宮

很大部。家里冇太大的地方。

占地方。

同樣功效。

我用 多層 電蒸煱 + 氣炸煱。來代替

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

2024年龍年勳章

無記錯的話,618前賣13xx / 14xx, 送麵包機, 我反而鍾意佢部包機多d,haha~

大宅

ninini 發表於 17-6-20 22:03
無記錯的話,618前賣13xx / 14xx, 送麵包機, 我反而鍾意佢部包機多d,haha~

唔該晒。咁計咪平時仲抵,都係考慮番海爾好啲。

子爵府

回覆樓主:

平得咁過分

男爵府

2024年龍年勳章

藍莓 發表於 17-6-21 12:37
唔該晒。咁計咪平時仲抵,都係考慮番海爾好啲。

咁又未必,不過大部分平價機就平唔多過百零蚊,什至無減過就真嘅,建議你做吓功課先

我只係咁啱5月份想買爐,刨咗好多個牌子先至留意倒啫

大宅

ninini 發表於 17-6-21 13:20
咁又未必,不過大部分平價機就平唔多過百零蚊,什至無減過就真嘅,建議你做吓功課先

我只係咁啱5月份想買 ...

最終你買左邊部?

男爵府

2024年龍年勳章

藍莓 發表於 17-6-21 14:02
最終你買左邊部?

哈哈,海爾

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章

CMD_Candy 發表於 17-6-21 15:34
回覆 ninini 的帖子

都系揀返牌子

唔關牌子事, 講真,大陸牌子佢識我,我唔識佢,我有做功課架, 唔係人揀我又跟住楝架始終係大件野, 唔啱心水要掉,耍送人都幾係野,所以要考慮多D~

事原係睇到魔怪媽媽分享部志高蒸焗爐, BOOKMARK咗,遲遲未買, 到的起心肝買時, 已下架

但真係好想買, 於是上FB各大群組八吓睇吓有咩平靚正之選, 無意中比我見到有人介紹兩隻大陸牌子, 聲稱同香港某某牌相似; 你知LA,而家7成電器都係大陸生產, 而且香港蒸焗爐食水深之餘質數未成熟唔隠定, 與其比錢代理賺不如自己冒吓險好過~索性上淘佬

睇完3隻人地介紹GE, 又比較埋香港多人用GE幾個牌子, 再睇埋淘佬多人用的嗰大堆牌子,睇埋各討論區, 我重變態到整埋表去比較啱用功能同性能 (花多睇亂, 睇咗好耐都唔知佢地有咩大分別,所以整表)

最後楝淨新凱度 & 海爾,猶豫咗好耐......
咁啱AC100209買咗海爾,有人比我問吓我最擔心GE清潔問題,最後拍板海爾

等到 618 ,有平喎! 買! 買! 買!

而家等收貨, 希望無事啦.....

大宅

ninini 發表於 17-6-21 16:28
唔關牌子事, 講真,大陸牌子佢識我,我唔識佢,我有做功課架, 唔係人揀我又跟住楝架始終係大件野, 唔啱心水 ...

你好勁呀!做足功課。

係咪京東買咗呀?

我只係睇左bk講同好似見海爾多人揀啲,而且老公話海爾都聽過,海氏唔知咩牌子嚟,所以都係疊埋心水等下次再減先決定,反正唔急用。

男爵府

2024年龍年勳章

藍莓 發表於 17-6-21 17:05
你好勁呀!做足功課。

係咪京東買咗呀?

我無聊啫

淘寶買,我只用pps所以只能淘,前幾日我見嗰位位京東sales jm post個價比淘寶平,可惜,如果京東收pps我都會京東買,下次你兩邊留意吓~

哩部機減價時,京東平過淘寶

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至